Un star al lui Manchester United tună: „Şobolanii au ieşit din găurile lor şi l-au criticat pe jucătorul #1 din lume“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemanja Matic, la primul meci în postura de căpitan al lui Manchester United. Foto: Nemanja Matic via Twitter.
Nemanja Matic, la primul meci în postura de căpitan al lui Manchester United. Foto: Nemanja Matic via Twitter.

Novak Djokovici este apărat, după ce a devenit o ţintă prin organizarea primului turneu de tenis cu spectatori post-pandemie. „Nole“ a fost atacat din toate părţile, în termeni brutali, fiind numit „prostul satului“, „inconştient“ ş.a.m.d. după "bomba COVID" Adria Tour, un demonstrativ la care nu s-a ţinut cont niciun moment de regulile minime de precauţie, s-a dat petrecere în club, s-au jucat „miuţe“ de fotbal şi baschet.

În apărarea lui Djokovici a sărit Nemanja Matic, jucătorul sârb de 31 de ani al lui Manchester United. Acesta a declarat că are un singur lucru să îi reproşeze conaţionalului: faptul că „Nole“ şi-a cerut scuze public pentru cele întâmplate.

„Totul a fost organizat în conformitate cu legile din Serbia, iar condiţiile au fost cele mai bune. În pofida acestui lucru, şobolanii au ieşit din găurile lor şi l-au criticat pe cel mai bun jucător din lume, atât în materie de tenis, cât şi din punct de vedere al atitudinii faţă de ceilalţi oameni.

Nu îmi fac însă griji, curând pisica (n.r. Djokovic) se va întoarce pe teren, iar şobolanii de unde au venit, în găurile lor. Sper ca turneul să devină o tradiţie, pentru că sportul din ţara noastră merită aşa ceva.

Am un singur lucru să-i reproşez lui Novak: că şi-a cerut scuze în faţa şobolanilor care l-au criticat. Nu avea niciun motiv să facă asta. Ei o să-şi ceară scuze în curând“, a transmis Matic.

Voci importante din tenis l-au condamnat pe Djokovici, lider mondial şi preşedinte al Consiliului Jucătorilor din ATP, că a fost egoist şi neglijent când a organizat o veritabilă fiesta la Belgrad şi la Zadar, în Croaţia. Iniţial, au fost confirmate teste pozitive pentru patru jucători participanţi la Adria Tour, Grigor Dimitrov, Borna Corici, Viktor Troicki - plus soţia însărcinată a acestuia şi Novak Djokovici - plus soţia sa. Fizioterapeutul lui Novak, dar şi directorul competiţiei Adria Tour, fost campion de la Wimbledon şi actual antrenor al sârbului, Goran Ivanisevici, au fost şi ei testaţi pozitiv pentru coronavirus. Totuşi, Goran Ivanisevici a fost primul nume important din tenis care l-a apărat pe Djokovici, spunând că vina aparţine mai degrabă autorităţilor din Serbia, care au validat organizarea turneului în condiţiile propuse.

CITEŞTE ŞI:

OPINIE Novak Djokovici a făcut un mare bine omenirii: Lecţia pe care ne-a predat-o involuntar

Lumea tenisului, zguduită: Djokovici are coronavirus! Unde a făcut testul

Djokovici, desfiinţat după ce a organizat o „bombă“ cu COVID: „O decizie cretină!“

Serbia, un alt univers! Tribune pline-ochi, la turneul organizat de Novak Djokovici: Thiem a câştigat trofeul

VIDEO Petrecere de zile mari la Belgrad! Djokovici, Thiem şi Zverev au uitat de inhibiţii

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite