Ultimă oră: Mandat de arestare pentru Ronaldinho. Ce acuzaţii i se aduc fotbalistului brazilian în Paraguay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho are probleme cu legea în Paraguay
Ronaldinho are probleme cu legea în Paraguay

Autorităţile din Paraguay ar emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Ronaldinho, acesta fiind suspectat că, împreună cu fratele său, ar fi intrat în ţară folosind un paşaport fals, anunţă presa internaţională.

Pe numele său complet Ronaldo de Assis Moreira, fotbalistul care a inventat „fotbalul cu zâmbetul pe buze“ şi care va împlini 40 de ani pe 21 martie este reţinut în aceste momente de procurorii din Paraguay într-o cameră de la hotelul în care este cazat. Se discută încă dacă acesta va fi arestat sau nu. Ronaldinho a mers în Paraguay pentru un curs dedicat copiilor, însă în prezent are probleme majore cu legea. Autorităţile din Paraguay au postat deja fotografii cu Ronaldinho pe conturile oficiale de pe reţelele de socializare, vorbind despre „cazul Ronaldinho“.

„Forţele noastre au descins la hotelul unde jucătorul şi fratele acestuia se aflau cazaţi. Nimeni nu crezut că se va ajunge aici, dar domnul Ronaldinho avea un paşaport fals, ori acest lucru reprezintă un delict la noi în ţară, aşa că am dispus arestarea sa”, a declarat Euclides Acevedo, Ministrul de Interne din Paraguay, pentru Marca. 

„Balonul de Aur“ din 2005 s-a declarat nevinovat, potrivit primelor informaţii, susţinând că el şi fratele său ar fi fost păcăliţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite