„Trezeşte-te, te-a bătut rău“. Na Li a povestit meciul cu Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chinezoaica Na Li, locul 6 mondial, a pus capăt serie de 11 victorii consecutive reuşită de Simona Halep în turneele de tenis, în ultimele două săptămâni, dar a recunoscut că n-a avut parte de un meci uşor, astăzi, în turul secund la Wimbledon.

Na Li a explicat că i-a fost teamă la un moment dat să nu fie eliminată, soartă pe care au avut-o multe favorite în acest început de turneu. 

În acest moment, după ce Azarenka şi Şarapova au părăsit Wimbledon-ul, chinezoaica Na Li (31 de ani), cap de serie numărul 6, a rămas a treia cel mai bine clasată tenismenă din turneu. 

Primele două sunt Seren Williams, lider mondial şi cap de serie numărul 1, şi poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 4. 

„Cred că e destul de rău pentru Wimbledon, din cauză că atât de multe staruri au plecat deja, din cauza accidentărilor sau a abandonurilor. Am fost supărată, dar n-am vrut să fiu eu următoarea. Aşa că m-am pregătit destul de bine aseară şi azi dimineaţă. Stăteam destul de bine în meci, dar la finalul primului set ea a chemat medicul. Am crezut că se retrage sau ceva de genul ăsta. Mi-am pierdut concentrarea. Apoi, când s-a reluat jocul, mi-am spus: “Trezeşte-te, ea e ok. Te-a bătut rău în al doilea set, aşa că ar trebui să te trezeşti în setul decisiv”“, a povestit Na Li, pentru site-ul oficial al competiţiei. 

Astăzi, în turul secund la Wimbledon, Simona Halep a pierdut cu 2-6 primul set, apoi a solicitat intervenţia fizioterapeutului turneului. După 10 minute, a revenit pe gazon, a spulberat-o pe Na Li în setul secund, scor 6-1, dar l-a pierdut pe cel decisiv cu 0-6. 

În turul următor, Na Li o întâlneşte pe cehoaica Klara Zakopalova (locul 33 mondial). 

Citeşte şi 

Wimbledon: Halep, final de poveste. Românca, învinsă de locul 6 mondial şi de problemele medicale. Nu mai avem reprezentanţi pe iarba engleză 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite