Wimbledon: Halep, final de poveste. Românca, învinsă de locul 6 mondial şi de problemele medicale. Nu mai avem reprezentanţi pe iarba engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a oprit în turul secund la Wimbledon. După 11 victorii consecutive la ultimele turnee jucate, care i-au adus şi două titluri în două săptămâni, la Nurnberg şi s-Hertogenbosh, Halep s-a înclinat astăzi în faţa unei tenismene din Top 10 mondial.

Halep (locul 32 WTA) a pierdut în trei seturi în faţa lui Na Li (locul 6  WTA), scor 2-6, 6-1, 0-6.  

La finalul primului set, românca a solicitat îngrijiri medicale la şoldul drept. După 10 minute, a revenit pe gazon, a spulberat-o pe Na Li în setul secund, dar a pierdut fără drept de apel în cel decisiv. 

Şi Alexandra Cadanţu (locul 87 WTA) a pierdut astăzi, tot în turul secund, la Wimbledon, în faţa japonezei Kimiko Date Krumm (84 WTA), în două seturi, scor 4-6, 5-7. 

În turneul de simplu de la Wimbledon, nu mai avem în acest moment niciun reprezentant la "All England Club".

La masculin, Ungur şi Hănescu au părăsit turneul în primul tur, la fel ca şi Monica Niculescu şi Irina Begu, la feminin. Sorana Cîrstea a părăsit competiţia în turul secund.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Tecău, calificat în turul II la Wimbledon. Ce lasă în urmă Olaru, Halep, Begu şi Cîrstea. Şarapova, favorita numărul 2, a fost eliminată din competiţie

După Rafael Nadal, şi Roger Federer părăseşte Wimbledonul!

Cine e „Rechinul“ care i-a aplicat lui Nadal cea mai ruşinoasă înfrângere din carieră

Zi formidabilă pentru românce la Wimbledon: Simona Halep e de neoprit

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite