Trei dintre copiii fotbalistului Harry Kane implicați într-un accident rutier în Germania

0
Publicat:

Trei dintre copiii fotbalistului britanic Harry Kane au fost transportați la spital după ce au fost implicați într-un accident rutier în Germania. Conform șeful departamentului local de pompieri, aceștia s-au ales cu răni minore, relatează The Guardian.

Harry Kane
Harry Kane nu se afla în Germania atunci când a avut loc accidentul. Getty Images (Arhivă)

Incidentul rutier s-a produs luni, în jurul orei locale 17.15, în apropiere de Munchen, zi în care Kane nu se afla în Germania, ci călătorea la Londra pentru meciul lui Bayern Munchen cu Arsenal. 

Copiii lui Kane se aflau într-un vehicul Mercedes când un Renault a intrat în coliziune cu acesta pe autostrada 2071, în apropiere de Schaftlarn. Renault-ul a intrat apoi într-un Land Rover. Cele două persoane implicate în aceste accidente nu au fost rănite grav. 

Copiii lui Kane, Louis, trei ani, Vivienne, cinci ani, și Ivy, șapte ani, se aflau în Mercedes. Un reprezentant al lui Kane a declarat pentru BBC: „Ei sunt bine și au mers la spital doar pentru un control de rutină". 

Șeful departamentului de pompieri voluntari din Hohenschaftlarn, Daniel Buck, a declarat pentru BBC News: „Mașinile au suferit multe daune. Primul lucru pe care l-am văzut a fost o mulțime de persoane rănite în toate mașinile. 

Vestea bună a fost că nimeni nu a suferit răni grave, ci mai degrabă răni minore, cum ar fi dureri la nivelul gâtului, de la cap în sus, în mod normal tipice pentru un accident de mașină. Slavă Domnului că nimeni nu a fost rănit cu adevărat. A fost un adevărat noroc pentru toți oamenii." 

 Se pare că soția lui Kane, Katie Goodland, și cel mai mic copil al lor, Henry, nu se aflau în vehicul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite