Celebrul OJ Simpson a murit la vârsta de 76 de ani. Fostul star de fotbal american era bolnav de cancer

0
Publicat:

OJ Simpson a murit la 76 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul. Starul de fotbal american a murit acasă, înconjurat de familie.

OJ Simpson a murit FOTO: Profimedia
OJ Simpson a murit FOTO: Profimedia

Celebrul suspect de dublu-omor, care a fost găsit responsabil civil pentru două crime, a murit înconjurat de familia sa, în casa sa din Las Vegas, miercuri seară, scrie dailymail.co.uk.

O postare X împărtășită pe contul său oficial de către familia sa a spus: „Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a cedat în lupta sa cu cancerul. A fost înconjurat de copiii și nepoții săi.  În această perioadă de tranziție, familia sa vă roagă să le respectați dorințele de intimitate și grație. - Familia Simpson”.

Simpson, un fost fundaș de fotbal american care a jucat 11 sezoane la Buffalo Bills, s-a reinventat ca actor înainte de uciderea lui Brown și Goldman.

OJ Simpson FOTO: Profimedia
OJ Simpson FOTO: Profimedia

Deși a fost absolvit de acuzațiile de crimă, reputația sa a fost ruinată pentru totdeauna, iar ultima parte a carierei sale a fost marcată de o serie de aventuri dubioase.

După ce a fost achitat, Simpson a fost găsit responsabil civil pentru crime și a fost obligat ulterior să plătească daune de 33,5 milioane de dolari familiilor Brown și Goldman.

El s-a confruntat și cu alte probleme juridice atunci când a fost condamnat la o pedeapsă între nouă și 33 de ani de închisoare pentru jaf armat în Nevada, în 2008.

Anterior, s-a raportat că Simpson se lupta cu cancerul de prostată și că făcea chimioterapie.

Fostul star sportiv a fost fotografiat în mai multe rânduri la începutul acestui an, în timp ce se plimba prin cartierul său din Las Vegas.

În pofida unei cariere de succes în NFL, Simpson a fost cunoscut mai ales pentru achitarea sa în urma procesului de crimă de mare anvergură din 1995, supranumit „Procesul secolului”.

Circumstanțele care au înconjurat arestarea sa au fost la fel de scandaloase, Simpson conducând polițiștii într-o urmărire cu viteză redusă după ce nu s-a predat.

Milioane de oameni au urmărit cele 90 de minute de urmărire între polițiști și Bronco-ul alb al lui Simpson prin sudul Californiei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite