Ce spune Dana Budeanu despre maşinile electrice: „cea mai mare porcărie” | VIDEO

0
Publicat:

Una dintre cele mai puternice, dar şi controversate voci din social media, Dana Budeanu, a postat recent un videoclip pe contul său de Tik-Tok, în care îşi exprimă, în stilul caracteristic, opinia legată de maşinile electrice.

Dana Budeanu, foto arhivă
Dana Budeanu, foto arhivă

După ce a precizat că ea personal are maşină electrică, pentru a se înţelege că vorbeşte din experienţă, şi-a început tirada împotriva acestui tip de maşini ecologice, despre care a spus că sunt „cea mai mare porcărie”, expunând şi motivele pentru care o enervează aşa de tare.

„Tu când ai mașină electrică trebuie să ai pampers tot timpul. Unde mergi la toaletă? Trebuie să ajungi acasă. Pentru că mereu rămâi fără baterie. «Dar nu-i adevărat... Scrie câți kilometri poți să mergi eu ea». Păi, nu ajungi nicăieri cu kilometri ăia. Eu nu înțeleg cum se fac astea, Mercedes electric. (...) Şi unde mergi cu mașina? Că ai făcut 4-5 ture și s-a terminat bateria. Nu am încărcat în viața mea la stația de încărcare. Eu când merg acolo unde stau? Trebuie să stai în mașină să o încarci o oră”, spune Dana Budeanu în filmuleţul său, la care a primit numeroase reacţii de la urmăritori.

Mai multe despre ce crede despre acest subiect, dar şi despre cum crede ea că ar trebui să arate bărbatul ideal aflaţi din Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite