Țiriac „construiește“ pe bandă pentru România: noi proiecte SF, pe hârtie, anunțate cu lux de amănunte

0
Publicat:

La 84 de ani, timpul se scurge altfel pentru Ion Țiriac. Care, foarte probabil, mizează pe faptul că va depăși, fără probleme, pragul de 100 de ani, având în vedere proiectele fabuloase pe care le anunță, periodic, pentru România. Din păcate, după cum Adevărul a arătat aici, cele anterioare au rămas la nivelul unor promisiuni.

Ion Țiriac, printre românii cei mai bogați din lume
Ion Țiriac, printre românii cei mai bogați din lume

Chiar și așa, Țiriac continuă să „deseneze“ pe hârtie noi și noi proiecte. Cu dragoste pentru România! Pe ultimele sale idei revoluționare le-a expus acum, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, moderată de reputatul jurnalist Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Aici, Țiriac a vorbit despre o sală polivalentă de 15.000 de locuri. Care va fi gata în 2 ani, deși lucrările n-au început. Plus o altă sală, la fel de spectaculoasă, care va fi construită la Brașov. Nici aici, deocamdată, nu s-a întâmplat nimic concret.

Ce a spus Ion Țiriac?

*Sunt pe drumul bun, bun de tot! Sala de la Otopeni o fac francezii. Am teleconferință cu ei! Undeva între 13.000 și 15.000 de locuri. O sală ca asta costă 100 de milioane de euro. Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început.

*Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am cinci hectare pentru parking, pentru 3.000 de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea. Plus că au început să lucreze pentru metrou. În doi ani trebuie să fie gata sala de la Otopeni.

*Sunt în măsură de a termina deal-ul (n.r. – înțelegerea) cu Primăria din Brașov. Dacă dumnealor semnează contractul cu mine, le fac ce le-am promis. Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și Covaliu (n.r. – Mihai Covaliu, fost scrimer) să-și facă culoare de scrimă.

*Eu le plătesc. 8-10 milioane de euro! În momentul în care e totul gata, le dau cheia. Nu pot să-mi asum să fiu manager. Nu prea mai am timp. Le dau cheia în mână. Mai bine dau pentru copii decât să dau la Dinamo și nu știu unde...

*Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis, patinaj artistic gratis, patinaj viteză gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite