Țiriac, dezamăgit de Halep: „Rar m-a ascultat“. Avertismentul care potolește entuziasmul revenirii Simonei

0
Publicat:

Ion Țiriac (84 de ani) s-a aflat mereu printre cei care s-au arătat sceptici în privința revenirii Simonei Halep (32 de ani) în elita tenisului feminin. Încă de când constănțeanca nu fusese la TAS, unde i s-a redus suspendarea de 4 ani, Țiriac a avertizat că dispariția lui Halep din circuitul WTA, pentru o perioadă atât de lungă, va lăsa urme adânci. El chiar a explicat de cât timp va avea nevoie „Simo“ pentru a compensa perioada în care a stat pe tușă, după cum Adevărul a scris aici.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

În acest context, Țiriac nu privește cu ochi buni iminenta revenire a lui Halep, la Miami Open (19-31 martie). Prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, Țiriac a explicat că „Simo“ ar fi trebuit să să pregătească fizic, în această perioadă, și să-și programeze revenirea pentru sezonul de zgură.

Ce a declarat Ion Țiriac?

*Am acest privilegiu ca domnișoara Halep să vină și să mă întrebe. Dar orice îi spun, ea face absolut de capul ei. Rar, rar m-a ascultat. Și din când în când, când m-a ascultat, a făcut bingo! Nu atât că sunt deștept eu, dar am 60 de ani de când sunt în sportul ăsta.

*Halep trebuie s-o ia foarte încet cu revenirea pentru că a uitat ce înseamnă «fifteen-love»», «thirty-all», «Game Halep!» sau game aialaltă! Un an jumătate înseamnă o viață întreagă.

*Aș sfătui-o, deși s-a antrenat tot timpul, să se gândească dacă e mai bine să înceapă doar pe zgură. Mai e doar un turneu pe hard, la Miami. Iar acolo sunt vreo 20 de fetițe între 18 și 21 de ani, de peste 1,80 metri, care servesc cu 200 km/h. Eu aș juca cinci ore în fiecare zi pe zgură!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite