Tătărușanu, coșmar în Arabia Saudită: a încheiat cel mai negru sezon din carieră cu un meci horror VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Tătărușanu s-a convins, în mod cert, că petrodolarii nu aduc mereu fericirea! Adevărul a scris, săptămâna trecută, despre drama trăită de fostul internațional, la 38 de ani, în campionatul saudit, unde a ajuns să fie „găurit“ în poarta celor de la Abha. Iar acest sezon cu adevărat negru pentru „Tătă“, cel mai slab de când s-a apucat de fotbal, tocmai a avut un final teribil.

Ciprian Tătărușanu. FOTO: Facebook
Ciprian Tătărușanu. FOTO: Facebook

Luni, în ultima etapă a campionatului saudit, Abha părea, totuși, că are o șansa bună de a evita retrogradarea. Pentru că evolua pe terenul ultimei clasate Al-Hazm, care era picată deja în liga secundă. Iar când Ahmed Abdu a deschis scorul pentru Abha, în minutul 47, totul părea că decurge perfect pentru Tătărușanu și colegii săi.

Din păcate pentru ei, a urmat coșmarul! Goalkeeper-ul din România a fost executat, în două rânduri, în minutele 58 și 80 și Abha a „reușit“ să piardă cu Al-Hazm, scor 1-2! Pentru ca dezastrul să fie complet, polonezul Krychowiak a ratat un penalty pentru oaspeți, în minutul 90+11!

După acest eșec, Abha s-a clasat pe 16 din 18 și, drept urmare, va lua drumul ligii secunde. Alături de Al-Taee, la care sunt legitimați Cordea (ex-FCSB) și Dugandzici (ex-Rapid), și Al-Hazm.

Prima formație care s-a clasat deasupra liniei a fost Al Akhdoud, cu Andrei Burcă și Florin Tănase în lot. Damak, antrenată de Cosmin Contra, sub comanda căruia evoluează Nicolae Stanciu, s-a clasat pe 10 din18.

Tătărușanu, cifre teribile la Abha

Revenind la Ciprian Tătărușanu, acesta a încheiat sezonul la Abha cu un bilanț îngrozitor: 87 de goluri în 36 de partide! Probabil, românul s-a și ales cu probleme lombare, de câte ori s-a aplecat pentru a scoate mingea din plasă. În ciuda acestui dezastru sportiv, „Tătă“ va pleca de la Abha cu buzunarele pline, contractul său fiind unul mare, de 1,8 milioane de euro pentru acest sezon catastrofal.

REZUMATUL MECIULUI CARE L-A TRIMIS PE TĂTĂRUȘANU ÎN LIGA SECUNDĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite