Tatăl Emmei Răducanu îi controlează complet cariera. Agentul jucătoarei: „Oamenii trebuie să accepte asta”

0
Publicat:

Evoluțiile Emmei Răducanu (20 de ani, locul 131 WTA) au fost dezamăgitoare în ultima perioadă, acestea fiind marcate de accidentări și de problemele de ordin mental.

Emma Răducanu FOTO EPA-EFE
Emma Răducanu FOTO EPA-EFE

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, nu a participat la cele mai importante turnee de Grand Slam ale verii – Roland Garros (22 mai – 1 iunie) şi Wimbledon (3-16 iulie).

Britanica are obiceiul de a-și schimba foarte des antrenorii. Până acum a schimbat nu mai puțin de opt antrenori: Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz, Jane O’Donoghue, Iain Bates, Louis Cayer, Dmitri Tursunov, Sebastian Sachs.

John McEnroe a spus despre Emma Răducanu că nu face eforturi pentru a se înțelege cu antrenorii și nu vrea să le asculte sfaturile. Asta în condițiile în care tatăl ei, Ion Răducanu, are o influență majoră în cariera jucătoarei de tenis.

Agentul Emmei Răducanu, Max Eisenbud, a recunoscut că Ion Răducanu îi controlează toată cariera britanicei și vrea să aibă mereu ultimul cuvânt.

„Sincer, tatăl ei a fost foarte implicat în cariera Emmei. De multe ori, el a fost cel care i-a făcut planul de joc înainte de meciuri. Oamenii trebuie să înțeleagă și să accepte asta, așa simte că e mai bine pentru cariera fiicei lui. Probabil că așa vor decurge lucrurile și pentru restul carierei Emmei, în deplin control”, a declarat Eisenbud, citat de firstsportz.com.

Emma Răducanu a primit compensații din partea sponsorilor ei pentru că n-a putut să participe la Wimbledon 2023.

Emma a primit compensații astronomice de la sponsorii ei, după ce a ratat turneul de la Wimbledon. În total, Emma a primit peste 500.000 de dolari, deși n-a jucat. Ce nebunie!”, notează tennisworldusa.org.  

Presa engleză a notat că Emma Răducanu primește peste 10 milioane de euro anual din partea sponsorilor ei: Nike, Wilson, Tiffany & Co, Dior, Evian, British Airways, Sports Direct, Vodafone, Porsche, HSBC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite