Emma Răducanu, prăbușirea continuă în mod dureros: Cea mai recentă poză, însoțită de un anunț trist FOTO

0
Publicat:

Jucătoarea britanică de tenis, Emma Răducanu, a anunţat că a suferit "intervenţii chirurgicale minore la mâini şi la o gleznă şi va lipsi câteva luni" din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon.

Raducanu

"Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (...) Mă doare să ratez turneele de vară", a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni. Ea nu va putea participa la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros, între 22 mai şi 11 iunie, şi Wimbledon, între 3 şi 16 iulie. În funcţie de durata recuperării, participarea sa la US Open, între 28 august şi 10 septembrie, ar putea fi şi ea ameninţată.

"(...) ultimele 10 luni au fost dificile, deoarece m-am luptat cu o accidentare recurentă la un os", a povestit Răducanu pe o pagină scrisă de mână, a cărei fotografie a fost reprodusă pe contul ei oficial, împreună cu o altă fotografie cu ea pe un pat de spital, cu un bandaj mare pe mâna dreaptă.

Raducanu jpg

Răducanu a adăugat că a încercat să vindece antrenându-se mai puţin, după care nu s-a mai antrenat deloc timp de mai multe săptămâni, înainte de a încheia prematur sezonul precedent. "Din păcate asta n-a fost suficient", a recunoscut ea. "Voi suferi intervenţii chirurgicale minore la ambele mâini pentru a rezolva această problemă (...) şi voi suferi şi o intervenţie minoră la o gleznă", a detaliat jucătoarea, al cărei tată este român.

Câştigătoare surpriză a US Open în septembrie 2021 şi ajunsă pe locul 10 mondial în iulie 2022, Răducanu a cunoscut apoi o serie de dezamăgiri legate adesea de probleme fizice. Ea este acum pe locul 85 în clasamentul WTA, însă ar urma să iasă foarte curând din Top 100. La sfârşitul lunii trecute, Răducanu s-a retras din turneul de la Madrid din cauza unei accidentări la mâna dreaptă, au anunţat organizatorii acestei competiţii.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite