Șumudică „tremură“ la 18 grade: situația disperată în care a ajuns cu Gaziantep

0
Publicat:

La Gaziantep, la fel ca în București, se simte începutul primăverii, temperaturile ajungând, în aceste zile, la vreo 18 grade Celsius.

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Din păcate pentru Marius Șumudică, termometrul reflectă și poziția echipei sale din clasamentul Superligii turce: locul 18 din 20, retrogradabil. După ce a „driblat“ concedierea, săptămâna trecută, cu promisiunea că va redresa corabia, tehnicianul român a mai furnizat o dezamăgire: 0-1, în deplasare, cu Antalyspor. Atenție: Gaziantep, cu o singură victorie în 11 meciuri de campionat în 2024, a fost învinsă de o altă formație în criză. Pentru că Antalyaspor, deși aflată pe 8, a bătut echipa lui Șumudică, venind după trei înfrângeri în ultimele patru runde!

În aceste condiții, Șumudică poate deveni șomer în viitorul foarte apropiat. Deocamdată, Gaziantep e la doar un punct de locul 16, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Problema e că antrenorul român pare incapabil de a scoate echipa din criză. Iar pentru Gaziantep vin niște meciuri foarte grele, cu Beșiktaș (11 martie) și Rizespor (17 martie), ambele formații de partea superioară a clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite