Șumudică oferă viralul zilei din Turcia: a dansat ca la nuntă după victoria cu ultima clasată VIDEO

0
Publicat:

Gaziantep e echipa extremelor în Superliga turcă! După chipul și asemănarea antrenorului ei, Marius Șumudică (52 de ani). Acesta a fost numit în funcție, după un start catastrofal de sezon, când Gaziantep era pe ultimul loc, ciuca bătăilor, cu 0 puncte după patru etape. Șumudică, spre lauda sa, a mai redresat situația și, în acest moment, cele 27 de puncte care figurează în dreptul echipei au fost obținute sub comanda românului.

Marius Șumudică, un personaj excentric
Marius Șumudică, un personaj excentric

Problema e că, după 11 noiembrie, Gaziantep a fost lovită de o altă criză. Dovadă și faptul că, în 12 etape din campionat a strâns o singură victorie, 3-0 cu Fatih Karagümrük pe 23 decembrie. În rest, au fost șase remize și cinci înfrângeri! Pe fondul acestei căderi, echipa a reintrat în zona retrogradării și a fost pe 17 din 20, săptămâna trecută.

Din fericire pentru Șumudică, a venit meciul cu Istanbulspor de duminică. Adică, ultima clasată din Superliga turcă, o formație „îngropată“ deja. Pentru că Istanbulspor n-are decât 11 puncte după 25 de meciuri. Și a cam depus deja armele, în condițiile în care e la 16 puncte de poziția a 16-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.

Așadar, duelul cu Istanbulspor, în deplasare, a scos echipa lui Șumudică din criză. Victoria cu 3-1 a fost una cu gust românesc, în condițiile în care reușitele oaspeților au fost semnate de Drăguș (15, 60-penalty) și de Deian Sorescu (90+5).

Rezultatul de duminică a ridicat Gaziantep pe locul 16 din 20 cu 27 de puncte. Pericolul retrogradării rămâne însă, în condițiile în care Samsunspor (26 de puncte), Pendikspor (26 de puncte) și Konyaspor (25 de puncte), ocupantele locurilor 17-19, cele care duc în liga secundă, stau la pândă.

Chiar și așa, Marius Șumudică s-a dezlănțuit după succesul cu ultima clastă din campionat! Și, în stilul său caracteristic, a incins ringul de dans la petrecerea de după meci. Digi Sport a preluat imaginile cu show-ul oferit de antrenorul român care s-au viralizat în mediul online, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite