Şumudică, la munca de jos: Unde a ajuns după ce a tot pupat turbanul prinţului saudit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, încă un mandat scurt la o echipă, de doar 11 meciuri
Marius Şumudică, încă un mandat scurt la o echipă, de doar 11 meciuri

După ultima etapă a campionatului, cei doi antrenori români din prima ligă saudită şi-au încheiat mandatele la formaţiile lor.

Cosmin Contra e, deocamdată, şomer după plecarea de la Al-Ittihad, cu care a terminat pe 2, dar Marius Şumudică a semnat deja cu Al-Raed, după ce a lăsat Al-Shabab Riad pe locul 4. 

În 11 partide, în acest al doilea mandat la Al-Shabab, Şumudică a strâns 6 victorii, 3 remize şi 2 înfrângeri. Chiar dacă românul a dus Al-Shabab în optimile Ligii Campionilor Asiei şi l-a tot pupat pe prinţul Khalid Al-Baltan după ultimul meci, conducerea a decis înlocuirea sa din funcţie. 

Sumudica

   

Sumudica

   

„Voi merge la Al-Raed. Cei de acolo mi-au oferit tot, buget de transferuri şi un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită. E un contract de şase zerouri, cum nu se poate în România şi nici în Europa pentru antrenorii români“, a spus Şumudică pentru Antena Sport. 

În ciuda declaraţiilor sale, trecerea la Al-Raed, un fel de Concordia Chiajna în Regat, e un pas înapoi pentru tehnicianul român. Noua echipă a lui Şumudică a terminat pe locul 7 din 16 în acest sezon, însă, de obicei, e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

VEZI CE A FĂCUT MARIUS ŞUMUDICĂ ÎN TIMPUL INTERVIULUI ACORDAT DE PRINŢUL SAUDIT

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite