Sportul românesc, proiect spectaculos, cu Roxana Ciuhulescu în frunte

0
Publicat:

Agenţia Naţională pentru Sport a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, lansarea podcastului "Drumul către Medalii", o iniţiativă a vicepreşedintelui ANS Gabriel Toncean, care va aduce în atenţia publicului "poveştile inspiraţionale şi călătoria extraordinară a campionilor şi specialiştilor din diverse domenii sportive".

Elisabeta Lipă și Gabriel Toncean, oamenii din fruntea ANS
Elisabeta Lipă și Gabriel Toncean, oamenii din fruntea ANS

"În contextul obiectivelor şi al rolului său în promovarea sportului românesc şi a valorilor sale, Agenţia Naţională pentru Sport anunţă lansarea oficială a podcastului "Drumul către Medalii", un proiect captivant care explorează poveştile inspiraţionale şi călătoria extraordinară a campionilor şi specialiştilor din diverse domenii sportive. "Drumul către Medalii", proiect a cărui iniţiativă îi aparţine vicepreşedintelui ANS, Gabriel Toncean, va reuni o serie de interviuri fascinante cu campioni consacraţi, dar şi cu specialişti care şi-au pus amprenta în mod hotărâtor asupra lumii sportului, care îşi vor împărtăşi experienţele, provocările şi succesele din drumul către excelenţa sportivă. Fiecare episod va aduce în prim-plan nu doar performanţele sportive impresionante, ci mai ales eforturile, sacrificiile şi momentele de învăţare care au fost parte integrantă a călătoriei lor", se precizează în comunicat.

ANS anunţă că în cadrul podcastului vor fi invitaţi o serie de sportivi de renume şi personalităţi marcante ale sportului.

"Podcastul "Drumul către Medalii" va găzdui o gamă variată de invitaţi, de la campioni olimpici, mondiali sau europeni şi personalităţi marcante ale sportului, la tehnicieni şi specialişti cu roluri esenţiale în obţinerea unor rezultate de excepţie, care au marcat decisiv drumul spre performanţă al campionilor români. Urmăritorii podcastului vor avea ocazia de a afla secrete din culisele antrenamentelor, precum şi povestea umană din spatele fiecărui succes remarcabil, dar şi de a privi dintr-o nouă perspectivă personalităţile lumii sportului şi performanţele acestora, precum şi sportul, în general", precizează sursa citată.

"Primul episod va avea regim de ediţie specială, fiind lansat chiar de 1 decembrie, Ziua Naţională a României, la ora 20:00, pentru a marca rolul vital al sportului în construcţia naţională, prin contribuţia sa la formarea unei imagini pozitive, la consolidarea mândriei şi a identităţii de neam, precum şi la promovarea valorilor şi culturii specifice României. Ediţia specială, realizată într-o formulă dedicată, va beneficia şi de un invitat special: doamna Elisabeta Lipă va inaugura acest nou proiect al Agenţiei Naţionale pentru Sport, din dubla sa ipostază, de preşedinte al instituţiei, dar şi de multiplă campioană olimpică, deţinătoare a titlului de 'cea mai bună canotoare a secolului XX'", se mai arată în comunicatul ANS.

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu

Episoadele podcastului, cu o durată de 40-45 de minute, vor fi lansate în fiecare joi, la ora 20:00, fiind disponibile pe platformele Agenţiei Naţionale pentru Sport.

Moderator al podcastului va fi Roxana Ciuhulescu, profesionist cu o vastă experienţă atât în sport, cât şi în media, angajată a Agenţiei Naţionale pentru Sport, în cadrul Serviciului Comunicare şi Relaţii cu Publicul. "Drumul către Medalii" va fi realizat în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite