Spaniolii râd de noi: când consideră că s-a „trezit“ România în amicalul cu Columbia și ce s-a întâmplat, de fapt

0
Publicat:

Orașul Madrid a găzduit, marți, două amicale spectaculoase. Pe Estádio Cívitas Metropolitano, s-a jucat Columbia – România (3-2), în timp ce pe o altă arenă, Estadio Santiago Bernabéu, fanii au savurat amicalul Spania – Brazilia (3-3). Precizarea acestui amănunt e importantă, fiindcă, la ce a scris Marca despre Columbia – România, se pare că autorii textului au fost cu ochii tot pe desfășurarea partidei de pe Santiago Bernabéu!

Ianis Hagi a înscris un gol frumos, când meciul era deja jucat.
Ianis Hagi a înscris un gol frumos, când meciul era deja jucat.

Concret, jurnaliștii spanioli au remarcat în cronica lor că România s-a trezit la joc, odată cu intrarea lui Ianis Hagi pe teren, în minutul 56. Orange Sport a preluat acest fragment din textul publicat de Marca: „În minutul 56 al meciului, Ianis Hagi a intrat pe teren. Vorbim despre fiul legendarului Gică Hagi, cel care a înscris împotriva Columbiei la Cupa Mondială din 1994. Din acel moment, echipa condusă de Edi Iordănescu s-a trezit la viaţă! Acelaşi Hagi a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 84, făcându-l mândru pe tatăl său, prezent pe stadionul Wanda Metropolitano. Golul a venit însă după o eroare gravă a lui Jefferson Lerma“.

A intrat Ianis, am mai luat un gol

Cel puțin prima parte a textului apărut în Marca e ridicolă! După intrarea lui Ianis Hagi pe teren, România s-a „trezit“ atât de tare, încât... a mai încasat un gol! Drept urmare, scorul înregistrat pe tabelă, 2-0, a devenit 3-0 după reușita semnată de Asprilla, în minutul 79. Cu precizarea că, până la acest gol, columbienii au irosit și niște ocazii foarte mari.

Echipa României s-a trezit, de fapt, nu datorită intrării vreunui jucător de pe bancă, ci pentru că sud-americanii au luat piciorul de pe accelerație la 3-0. Oricum, până la acest scor, ei își scoseseră de pe teren deja „piesele grele“. În frunte cu Luiz Diaz și James Rodriguez.

Într-adevăr, având în față o echipă relaxată, care s-a văzut cu sacii în căruță la 3-0, România a punctat de două ori pe final, prin Ianis Hagi (84) și Florin Tănase (90+3).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite