Sorana Cîrstea, scandal la Birmingham! Ce gest a făcut către arbitru: „Nu vezi nicio minge!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a jucat doua doar două tururi pe iarba de la Birmingham, turneu premergător celui de la Wimbledon. În ambele și-a vărsat furia la adresa arbitrilor.

În primul tur, contra Anei Bogdan, Sorana a avut meciul ei cu arbitrii, în paralel cu cel cu adversara din Sinaia. Acum, în optimi, jucătoarea de pe poziția 38 WTA a răbufnit iar la adresa arbitrei de scaun, în timpul meciului cu pierdut cu Magdalena Frech (Polonia, 72 WTA), scor 3-6, 7-6(1), 4-6.

Jucătoarea noastră nu s-a regăsit pe parcursul partidei contra tenismenei poloneze. A pierdut primul set, apoi ploaia a întrerupt partida, la scorul de 2-2 în setul doi. Cum-necum, la reluare, Sorana Cîrstea a reușit să împingă setul în tie-break, pe care l-a câștigat cu 7-1.

Fără Hawk-Eye la Birmingham

În decisiv, Sorana Cîrstea a răbufnit la adresa lui Kelly Rask din Marea Britanie, reproșându-i acesteia greșelile comise. Ea s-a dus amenințător spre arbitra de scaun, la scorul de 3-1, arătându-i mingea pe care a susținut că adversara a trimis-o în aut. Româna a a strigat către aceasta: „Vezi vreo urmă pe minge? Arată-mi și mie! Nu vezi nicio minge!”.

Războinica Sorana Cîrstea s-a oprit în optimi la Birmingham. Foto EPA EFE
Războinica Sorana Cîrstea s-a oprit în optimi la Birmingham. Foto EPA EFE

Momentul de nervozitate nu a readus-o pe Sorana în meci, care a continuat să greșească, astfel că adversara ei s-a dus la 5-4 și a servit pentru meci. A învins-o pe sportiva din Târgoviște, după doua ore și 35 de minute de joc efectiv, astfel că jucătoarea noastră  spune adio turneului de la Birmingham, dotat cu premii totale de 259.303 de dolari.

La turneul de la Birmingham nu există tehnologie Hawk-Eye, motiv pentru care se petrec multe faze controversate. Schimburile de mingi se desfășoară extrem de rapid pe iarbă, iar acest lucru îngreunează misiunea arbitrilor.

Pentru parcursul de la turneul de ”acomodare” pentru Wimbledon, Marele Șlem programat să se desfășoare între 3 și 16 iulie, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 3.920 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite