Sorana Cîrstea, criză de nervi în jocul cu Ostapenko de la Roma. „Este absolut de rahat!”

0
Publicat:

Sorana Cîrstea a pierdut partida din turul 2 de la WTA Roma cu Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 2-6, după peste două ore de luptă. În timpul meciului de pe Grand Stand, românca a cedat nervos și a răbufnit la adresa arbitrului de scaun.

Sorana Cîrstea, nervi la Openul Italiei. Foto Getty images
Sorana Cîrstea, nervi la Openul Italiei. Foto Getty images

După o serie excelentă de meciuri, atât pe hard, în SUA, cât și pe zgură, în Europa, Sorana Cîrstea a pus cpăt seriei pozitive. Ea a pierdut cu Jelena Ostapenko (20 WTA), făcând față jocului letonei doar în setul 2.

Pe parcursul meciului, românca s-a plâns de calitatea terenului de pe Grand Stand, a doua arenă ca mărime de la Foro Italico, și a cerut să discute cu supervizorul. „Terenul este absolut de rahat! Știi, nu? Este foarte prost, pe toată suprafața. Nu înțeleg de ce ne-au pus să jucăm aici, nu se poate. Aș vrea să discut cu supervizorul la următoarea pauză”, i s-a adresat Sorana Cîrstea arbitrului de scaun.

3 înfrângeri în 3 meciuri cu Ostapenko

Românca a pierdut pentru a treia oară în fața lui Ostapenko din tot atâtea întâlniri. Cele două jucătoare se mai duelaseră în 2017, la US Open și la Beijing. Pentru prezența în turul 2 la WTA Roma, „Sori” și-a asigurat un cec în valoare de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA.

În clasamentul Live WTA, Sorana Cîrstea a urcat cinci poziții, pe locul 29, cu 1327 de puncte, depășind-o pe Simona Halep, care a coborât până pe locul 31. Ea va evolua înainte de Roland Garros (28 mai - 11 iunie) în turneul de la Strasbourg, unde în urmă cu două sezoane a jucat finala. În Franța, România va mai fi reprezentată de Ana Bogdan și Patricia Țig.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite