Sorana Cîrstea, reacție superbă la adresa Simonei Halep. Cum a taxat aroganța Serenei Williams

0
Publicat:

Curg comentariile după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani în cazul de dopaj. O partea a fanilor cred în nevinovăția româncei, o alta acceptă că jucătoarea noastră s-a dopat voit, pentru creșterea performanțelor sportive.

Sorana Cîrstea nu s-a sfiit să-și apere colega. Captură TV
Sorana Cîrstea nu s-a sfiit să-și apere colega. Captură TV

La mai bine de o săptămână de la anunțarea verdictului a venit și opinia Soranei Cîrstea, colega cu care Simona nu s-a înțeles niciodată. Jucătoarea numărul 1 a României i-a apărarea lui Halep, dar și a vorbit și despre aroganța Serenei Williams, care a postat un mesaj misterios imediat după anunțarea verdictului tribunalului.

Sorana este convinsă că Simona nu s-a dopat intenționat și spune că acum este mult mai grijulie în ceea ce privește pastilele pe care le ia. "O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportiv", a declarat Sorana Cîrstea la PRO TV.

Răspuns pentru Serena Williams

Sportiva din Târgoviște a vorbit și despre reacția ironică pe care a avut-o Serena Williams după ce Halep a primit verdictul: "Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu", a mai spus Sorana după ce Serena a scris că „8 e un număr mai bun”, referindu-se la finala pierdută în fața lui Halep, în 2019, la Wimbledon, care ar fi fost al 8-lea său succes pe iarba londoneză, ori la faptul că Halep ar fi meritat 8 ani de suspendare.

Nu a fost singura reacție a Serenei Williams la adresa româncei. Soțul ei, Alexis Ohanian a postat o imagine cu el de la un meci dintre Serena și Maria Sharapova, în care purtat un tricou cu mesajul D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education- (n.r- un program educațional finanțat de Guvernul SUA pentru a combate consumul de droguri în școli), la care a adăugat mesajul „Anumite trenduri nu se demodează niciodată”. Serena a comentat și ea la mesajul soțului: „Cu siguranță nu ești lipsit de stil”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite