Simona Halep a reamintit momentului colaborării cu Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a reamintit un moment în care Darren Cahill, antrenor cu care a colaborat timp de 6 ani, a amenințat-o că va rupe înțelegerea, scrie GSP.

Simona Halep FOTO: Getty Images
Simona Halep FOTO: Getty Images

Simona Halep a declarat că în 2017 a existat un meci al unui turneu din Miami la care nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit. Momentul l-a dezamăgit pe Darren Cahill, care decisese să nu continue să o antreneze pe româncă până când aceasta va apela la un psiholog recomandat chiar de el.

Chiar dacă la început nu dorea să se conformeze, Simona l-a ascultat până la urmă pe Darren, iar australianul s-a întors lângă sportivă.

Simona Halep, a discutat de un moment în care Darren Cahill a amenințat-o că rupe colaborarea.

„A fost un moment în 2017, când lucram cu Darren Cahill, un antrenor și un om extraordinar.

Simona a dorit să vorbească despre acel moment, pentru că a fost extrem de important pentru ea. Aceasta a vorbit despre un moment în care s-a comportat foarte urât la un turneu. Simona a spus că atunci nu a putut să accepte că are nevoie de o persoană care să o ajute să învețe cum să controleze emoțiile negative.

Sportiva a vorbit, la Miami, unde a vorbit despre comportamentul ei urât și Darren Cahill care a dorit să înceteze colaborarea dacă nu primește ajutor specializat de la un psiholog recomandat de el.

Aceasta a vorbit despre transformarea record pe care a făcut-o, am reușit să ne schimbăm, iar Darren s-a întors. A fost un șoc să stau fără Darren, antrenor în care aveam toată încrederea, dar acel moment m-a ajutat să fac un pas foarte important în carieră”, a spus Simona Halep, într-un episod din „Topcourt”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite