Simona Halep la Australian Open: „The Guardian“ o vede pe Simona campioană după un scenariu de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va debuta, marţi, la Australian Open 2016. FOTO: AP
Simona Halep va debuta, marţi, la Australian Open 2016. FOTO: AP

Simona Halep are cel mai bun culoar pentru câştigarea unui turneu de Grand Slam de când a ajuns în lumea bună a tenisului.

Verdictul le aparţine celor de la „The Guardian“, care au analizat posibilul traseu al jucătoarei din România, înainte de debutul ei, marţi (ora 10.00, Eurosport), la Australian Open.

Confruntarea cu Shuai Zhang (China, 133 WTA) e considerată doar una de încălzire pentru ocupanta locului 2 WTA. Mai ales că Zhang a fost spulberată de Simona şi în 2012 (1-6, 1-6 la Indian Wells), cu mult înainte ca Halep să ajungă o forţă în tenisul mondial.

Tot marţi, Simona va afla numele jucătoarei cu care se va duela în turul II, în funcţie de rezultatul meciului dintre Bojana Jovanoski (Serbia 84 WTA) şi Alize Cornet (Franţa, 33 WTA). Cei de la „The Guardian“ susţin însă că Halep va zburda până în sferturi, fază pe care n-a depăşit-o niciodată la Australian Open. 

„Drumul până la sferturi e unul fără obstacole. Acolo, Venus, sora Serenei, aflată într-o evidentă revenire de formă, va fi cea mai probabilă adversară pentru Halep. Românca are o şansă bună de a o învinge şi pe Serena în acelaşi turneu, dacă cele două se vor întâlni în finală. Două victorii împotriva unei familii legendare pentru a câştiga primul turneu de Grand Slam din carieră, asta da performanţă!“, au scris englezii.

Şi americanii o văd în finală

Nu doar cei de la „The Guardian“, dar şi editorii de la „Tennis World USA“ sunt de părere că Simona va fi implicată în Australian Open până în ultima zi a turneului.

Singura diferenţă e că, spre deosebire de englezi care cred în victoria româncei la Melbourne, americanii văd o finală Halep – Williams în care liderul mondial ar urma să câştige.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite