Halep este avertizată de englezi: “Trebuia să câştige un Grand Slam până acum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep este a doua favorită la câştigarea primului Grand Slam al anului, Australian Open, şi specialiştii englezi au făcut o listă cu principalele adversare pe care Serena Williams le are la Melbourne, în tentativa obţinerii celei de-a 22-a victorie majoră a carierei.

Jurnaliştii de la telegraph.co.uk i-au făcut o caracterizare Simonei, înaintea competiţiei care se va desfăşura în perioada 18-31 ianuarie. "Halep a fost un model de consistenţă, în ultimii doi ani, în care, la cele 8 Grand Slam-uri a ajuns de două ori în sferturi, în două semifinale şi a jucat şi o finală", au notat englezii, care nu uită de comparaţia făcută de Justine Henin. "Are un joc inteligent. Are multe calităţi care mi-aduc aminte de mine. Este tare şi în ofensivă şi în defensivă", a spus belgianca, citată de DigiSport

Specialiştii au lansat însă şi un avertisment pentru sportiva din Constanţa, care şi-a trecut în cont două prezenţe în sferturi, la Antipozi: "Frustrarea pe care o are Halep este că încă nu a câştigat un Grand Slam. Ar fi trebuit să câştige unul până acum. Devine din ce în ce mai greu să faci asta când aşteptarea este lungă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite