Simona Halep, anunț despre verdictul în cazul de dopaj: „Am aflat astăzi. Este teribil de dezamăgitor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o așteptare interminabilă, Simona Halep spera ca în această săptămână să primească verdictul în cazul de dopaj. Jucătoarea de 31 de ani a anunțat astăzi că acest lucru nu se va întâmpla, o decizie a Tribunalului Sport Resolutions și a ITIA fiind încă o dată amânată.

Simona halep spune că nu mai face față unei noi amânari a veriductului. Foto EPA EFE
Simona halep spune că nu mai face față unei noi amânari a veriductului. Foto EPA EFE

Simona mărturisea într-un interviu exclusiv acordat pentru Eurosport că nu va primi în această lună verdictul din cazul de dopaj, dar spera ca decizia judecătorilor să vină în primele zile din septembrie, adică în finalul acestei săptămâni. Jucătoarea română a anunțat acum că nici de această dată nu va avea parte de un semn din partea tribunalului Sports Resolutions

Efect emoțional devastator asupra sa

Simona Halep a transmis astăzi, pe rețelele de socializare, că decizia în cazul său de dopaj a fost amânată din nou și nu a mai înaintat vreun termen pentru o dată estimată la care judecătorii se vor pronunța. „Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, pe care o așteptam în această săptămână, va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor, din moment ce am spus în mod constant că tot ce solicit este să fiu judecată.  Este dificil să explic efectul emoțional pe care toate aceste amânări l-au avut și continuă să-l aibă asupra mea”, a scris Halep pe Instagram.

Pe 29 august s-a împlinit un an de când Simona nu a mai intrat pe un teren de tenis pentru un joc oficial. Ea a apărut ultima dată în circuit în finalul lui august 2022, la US Open, unde a și fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite