Sergio Ramos, jefuit de bani, haine și bijuterii chiar în timpul meciului. Cei patru copii se aflau în casă

0
Publicat:

Sergio Ramos a revenit la echipa la care a început fotbalul, FC Sevilla, dar are probleme serioase. Fotbalistul se afla pe teren în meciul Sevilla - Lens (scor 1-1) disputat pe data de 20 septembrie, când hoții au pătruns în casa acestuia. Nici soția sa, Pilar Rubio, nu se afla acasă în acel moment, în schimb cei patru copii ai cuplului erau înăuntru. Potrivit Marca, copiii și angajații lui Ramos nu pățit nimic, dar hoții au reușit să fure ceasuri, bijuterii, haine de designer și bani.

Sergio Ramos îmbracă din acest sezon tricoul Sevillei. Foto EPA EFE
Sergio Ramos îmbracă din acest sezon tricoul Sevillei. Foto EPA EFE

Culmea este că Sergio Ramos se află la al doilea episod de acest gen. În urmă cu 11 ani, pen când juca la Real Madrid, fundașul a observat doi hoți care încercau să intre în casa sa din capitala Spaniei. Jaful a eșuat când Ramos a fost văzut de infractori, care au fugit.

Un alt jucător de la Sevilla a fost călcat de hoți, în 2020. Suso, coechipierul lui Ramos, se afla pe teren, în timpul finalei Europa League câștigată de andaluzi în fața lui Inter Milano, când două persoane au încercat să intre în casa sa. Soția fotbalistului a auzit zgomote și a aprins toate luminile din casă și din curte, astfel că hoții și-au luat tălpășița.

Donnarumma, dezbrăcat și legat de hoți

Ultimul caz de fotbalist jefuit a fost și cel mai grav. Portarul italian Gianluigi Donnarumma (24 de ani), de la PSG, și iubita lui, Alessia Elefante, au fost victimele unui jaf, în casa lor din Paris. Potrivit BBC, cei doi au fost atacați în casă de către câțiva hoți, care au spart ușa. Cei doi au fost dezbrăcați și legați de mâini și de picioare de atacatori.

Hoții au sustras bunuri în valoare de aproximativ 500.000 de euro, apoi au fugit. Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au reușit să se elibereze și au ajuns la un hotel din apropiere, apoi poliția a fost alertată. Cei doi au fost duși la spital, în stare de șoc. Potrivit AFP, portarul naționalei Italiei și partenera sa au fost amenințați cu o armă de către hoți.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite