Jaf în 60 de secunde la Los Angeles: cum să furi bijuterii de un milion de dolari cât ai clipi VIDEO

0
Publicat:

Trei bărbați mascați, înarmați cu ciocane, au jefuit un magazin de bijuterii din orașul american Los Angeles în mai puțin de un minut. Atacatorii au acționat cu precizie și rapiditate, reușind să fure podoabe în valoare de aproape un milion de dolari.

Siguri pe ei, cei trei suspecți, îmbrăcați în negru și purtând cagule, au atacat magazinul ziua în amiaza mare, relatează stirileprotv.ro

Hoții au dat atacul ziua în amiaza mare FOTO Captură video
Hoții au dat atacul ziua în amiaza mare FOTO Captură video

Angajații s-au culcat la pământ pentru a nu fi răniți, iar hoții au acționat în voie. Erau înarmați cu ciocane, cu care au spart vitrinele, și nu au pierdut nicio secundă. În mai puțin de un minut ei au umplut trei coșuri de gunoi din plastic cu marfă prețioasă. Poliția îi caută pe cei trei indivizi și a publicat imagini suprinse de camerele de supraveghere. După modul de operare, anchetatorii cred că au de-a face cu o bandă de infractori profesioniști. Incidentul s-a petrecut luni, 31 iulie, în jurul prânzului.

Noi detalii despre jaful ca-n filme din Paris

Au apărut primele imagini cu hoții care au jefuit, pe 1 august, magazinul de lux Piaget din inima Parisului. Cu multă stăpânire de sine, îmbrăcați impecabil, aceștia au fost filmați de un trecător în momentul în care părăseau locul faptei, relatează AFP.

În imagini pot fi observați doi bărbați, femeia care i-ar fi însoțit nu apare în filmare, care se îndepărtează calm de magazinul de bijuterii de lux, pentru a nu da nimic de bănuit celor din jur. Cei doi poartă costume: unul gri, celălalt, negru și merg în aceeași direcție. Primul are un rucsac pe umăr, iar celălalt o geantă pe care o poartă de gât. La scurt timp, aceștia pot fi văzuți dispărând din zonă pe motociclete.

Magazinul de ceasuri şi bijuterii de lux Piaget, situat pe Rue de la Paix din centrul Parisului, a fost jefuit marţi la ora prânzului de trei persoane, doi bărbați și o femeie, care au reuşit să fugă având asupra lor obiecte a căror valoare totală a fost estimată între 10 milioane şi 15 milioane de euro.

Nicio persoană nu a fost rănită în cursul jafului de marţi, a precizat o sursă din Poliţia franceză, scrie Agerpres. Parchetul din Paris a sesizat Poliţia Judiciară în vederea deschiderii unei anchete pentru jaf armat în bandă organizată şi sechestrare în bandă organizată.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite