Portarul Donnarumma și iubita lui, jefuiți în propria casă! Dezbrăcați și legați de mâini și de picioare de atacatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul italian Gianluigi Donnarumma (24 de ani), de la PSG, și iubita lui, Alessia Elefante, au fost victimele unui jaf, în casa lor din Paris. Potrivit BBC, cei doi au fost atacați în casă de către câțiva hoți, care au spart ușa. Incidentul a fost unul violent, potrivit anchetatorilor.

Gianluigi Donnarumma apără poarta naționalei Italiei. Foto EPA EFE
Gianluigi Donnarumma apără poarta naționalei Italiei. Foto EPA EFE

Portarul de la PSG și iubita lui au fost dezbrăcați și legați de mâini și de picioare de atacatori. Hoții au sustras bunuri în valoare de aproximativ 500.000 de euro, apoi au fugit.

Gianluigi Donnarumma și Alessia Elefante au reușit să se elibereze și au ajuns la un hotel din apropiere, apoi poliția a fost alertată. Cei doi au fost duși la spital, în stare de șoc. Potrivit AFP, portarul naționalei Italiei și partenera sa au fost amenințați cu o armă de către hoți.

Atacul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei locale 03.20, în care fotbalistului, aflată într-o casă din zona centrală a Parisului, în Arondismentul 8. Polițiștii nu au dat încă de urma făptașilor, care au reușit să fure ceasuri, bijuterii şi alte articole de lux în valoare de circa 500.000 euro.

Jucătorii lui PSG, ținte pentru hoți

Paris Saint Germain va pleca mâine spre Japonia, pentru un stagiu de pregătire, sub comanda noului său antrenor, spaniolul Luis Enrique. Încă nu se știe dacă portarul italian va face deplasarea odată cu restul colegilor săi.

Nu este prima spargere din Paris a locuinței unui fotbalist de la campioana Franței. Angel Di Maria a fost victima unui jaf în martie 2021, petrecut cu soția și copiii în casă, paguba ridicându-se la fel, la 500.000 de euro. Hoții au fost prinși și au primit 4 ani de închisoare. Pe lista jucătorilor vizitați de infractori mai sunt Icardi, Sergio Rico, Thiago Silva, Dani Alves și Choupo Moting.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite