Serena Williams, despre revenirea în tenis: replică genială, care lasă loc de interpretări VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a spus ”Adio” tenisului, însă s-ar putea să fi fost doar ”La revedere”. Marea jucătoare de tenis, retrasă după turneul US Open, a participat la emisiunea ”The Tonight Show” lui Jimmy Fallon, și a avut o replică genială, prin care nu exclude o revenire de senzație pe terenul de tenis.

Serena Williams nu spune un NU hotărât revenirii în tenis
Serena Williams nu spune un NU hotărât revenirii în tenis

Serena va împlini 41 de ani pe 26 septembrie și a fost a fost invitată recent la „The Tonight Show”, emisiunea lui Jimmy Fallon. Moderatorul a dus subtil discuția în zona retragerii și revenirii jucătoarei în circuitul mondial de tenis.

Jimmy Fallon a întrebat-o pe Serena ce părere are despre revenirea în fotbalul american a legendarului Tom Brady, care anterior se retrăsese. Serena n-a stat pe gânduri și a răspuns imediat: „Tom Brady a început un trend minunat. Asta e tot ce vreau să spun”. Gazda s-a blocat câteva secunde, apoi ambii au izbucnit în hohote de râs la replica marii campioane a tenisului feminin.

Serena Williams s-a retras din tenis, în urmă cu aproape două spătămâni, cu un total de 23 de trofee de Grand Slam, cu unul mai puțin decât Margaret Court, cea care deține recordul all-time la acest capitol: 24 de victorii majore în palmares.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite