Retragerea Serenei: Mouratoglou, niciun cuvânt. Ce rol a avut Simona Halep în ruptura dintre cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Willams s-a retras din tenis și a primit mesaje de susținere de la aproape tot mapamondul. Unul singur a lipsit, probabil cel mai așteptat, de la antrenorul care i-a fost alături timp de 10 ani, Patrick Mouratoglou. Mai ales că jucătoarea și tehnicianul ei au avut și o relație de iubire. 

Serena Williams și Patrick Mouratoglou, relație atât în teren, cât și în afara lui. Foto EPA
Serena Williams și Patrick Mouratoglou, relație atât în teren, cât și în afara lui. Foto EPA

Serena Williams a fost antrenată 10 ani de Patrick Mouratoglou, iar cei doi nu numai că au dominat tenisul de o manieră impresionantă, dar au avut și o relație amoroasă. Povestea de dragoste dintre Serena și Patrick a fost confirmată în urmă cu mai mulți ani de antremnor, care a postat imagini romantice cu americanca pe rețelele de socializare.

Relațiile dintre cei doi s-au rupt brusc în acest an, când Mouratoglou a renunțat să o mai antreneze pe Serena și a ales-o pe Simona Halep. Astfel, acum antrenorul a fost printre puținii care nu i-au transmis niciun cuvânt americancei după strălucitoarea retragere a acesteia din tenis.

Simona, motivul rupturii dintre Serena Williams și Patrick Mouratoglou

Motivul rupturii dintre Serena și Patrick este chiar colaborarea antrenorului cu Simona Halep. Serena s-a supărat atât de tare după ce Mouratoglou a părăsit-o pentru româncă, încât atât ea, cât și sora ei, Venus, au încetat să îl mai urmărească pe Patrick pe Instagram, dându-i unfollow la nicio lună după ce francezul a fost cooptat în staff-ul Simonei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite