Serena, încă o retragere dureroasă: A făcut anunţul, astăzi, într-o conferinţă de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

Williams, care va împlini 40 de ani în luna septembrie, abia mai joacă în circuitul feminin. Şi doar în competiţiile majore, în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 24.

Dacă Simona Halep (3 WTA), campioană ultimei ediţii de la Wimbledon, s-a retras de la întrecerea din acest an, în schimb, Serena Williams, învinsă în ultimul act de „Simo“, se află la Londra şi e gata de Wimbledon 2021 (28 iunie - 11 iulie).

Americanca aflată pe locul 8 în lume va juca, marţi, cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 27 de ani, 100 WTA). Cu acest prilej, Serena a apărut într-o conferinţă de presă, în care a fost întrebată şi de următorul mare eveniment sportiv, Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august). 

„Da, ce-i drept, nu sunt pe listă pentru Jocurile Olimpice, aşa că... Sau cel puţin, nu ştiu eu. Şi, dacă sunt pe listă, n-ar trebui să fiu“, a spus Williams, anunţându-şi, practic, retragerea de la JO 2020 (evenimentul şi-a păstrat denumirea, în mod simbolic).

Serena Williams a cucerit aurul olimpic, la simplu şi la dublu, în 2012. Mai are două medalii de aur, la dublu, la JO 2000 şi JO 2008. De fiecare dată, victoriile ei în proba de dublu au fost obţinute alături de sora ei mai mare, Venus (40 de ani, 112 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite