Salariul uriaș al lui Burleanu de la FRF sfidează orice bun-simț: „E cel mai bine plătit om din fotbalul românesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Prunea, cel mai mare critic al FRF, revine în prim-plan cu mai multe afirmații despre dușmanul său, Răzvan Burleanu, președintele Federației. Din informațiile sale, șeful fotbalului românesc e plătit regește și câștigă mai mult decât orice fotbalist care evoluează în Superliga.

Răzvan Burleanu are de ce râde: câștigă o avere în fiecare lună. Foto Arhivă Adevărul
Răzvan Burleanu are de ce râde: câștigă o avere în fiecare lună. Foto Arhivă Adevărul

„Eu acum am aflat. Noi avem un președinte de federație care câștigă în jur de 30.000 de euro în mână pe lună. Este inadminisibil, la fotbalul nostru, ca el să câștige, cu poziția pe care o are acum la FIFA, unde a fost numit, nu a fost votat, în Consiliul FIFA, salariul de la Federație plus diurne, este cel mai bine plătit om din fotbalul românesc.

Și peste antrenori, și peste ce vrei tu. Din România vorbesc. Poate Dan Petrescu… nu știu cât are, 20-30 de mii. Și la noi fotbaliștii sunt neplătiți cu lunile, la noi antrenorii… bătaie de joc. Competițiile, am văzut acum un rezultat la Liga 3, 19-0, competiție organizată de către Federația Română de Fotbal.

Florin Prunea e în război cu federația de mai bine de 6 ani. Foto Arhivă Adevărul
Florin Prunea e în război cu federația de mai bine de 6 ani. Foto Arhivă Adevărul

Păi, noi mai avem dreptul să vorbim despre Campionate Europene și Mondiale? Păi, vine decontul acum pe data de 9, că l-am auzit pe minipreședintele Federației Române de Fotbal… Așa este, este minipreședinte și FRF nu mai este Federația Română de Fotbal, este miniFederația Română de Fotbal, după performanțe.

Pot suporterii să îi facă suporterii… ținta să i-o pună, știi unde să i-o pună? (n.r. - referitor la bannerele afișate de către suporteri cu Răzvan Burleanu țintit) Pe casă. Ăsta nu pleacă de acolo decât cu picioarele înainte. Unde mai câștigă el asemenea bani?”, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite