Burleanu, „învins“ de petrodolarii arabilor: Cum a rămas România U-19 fără selecţioner

0
0
Răzvan Burleanu a fost reales în fruntea federaţiei, pentru a treia oară, în acest an
Răzvan Burleanu a fost reales în fruntea federaţiei, pentru a treia oară, în acest an

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) s-a lovit de o situaţie neprevăzută, în negocierile cu un antrenor pe care îl voia, în continuare, la lotul U-19.

FRF face schimbări masive! Adevărul a scris aici despre numirile făcute, în această săptămână, la U21 şi U20. 

Acum, site-ul federaţiei a venit cu o ştire surprinzătoare: a plecat şi Adrian Văsîi, care a fost pe banca naţionalei U-19, la Europenele din acest an în care tricolorii mici au pierdut toate meciurile, cu Italia U-19, Franţa U-19 şi gazda Slovacia U-19.

De remarcat că Adrian Văsîi era dorit, în continuare, de FRF, însă tehnicianul a preferat să meargă în Asia din dorinţa de a câştiga mai mulţi bani.

Ce a anunţat Federaţia Română de Fotbal?

Mulţumim, Adrian Văsîi!

Federaţia Română de Fotbal i-a propus prelungirea colaborării, dar acesta a anunţat că îşi doreşte o experienţă în străinătate, aflându-se în negocieri pentru a prelua o selecţionată din zona arabă.

În vârstă de 57 de ani, Adrian Văsîi a pregătit generaţia de jucători născuţi în anul 2003 timp de aproape 5 ani, reuşind în premieră o calificare la un turneu final de Campionat European U19. Aceasta a fost a doua prezenţă a tricolorilor la EURO, la acest nivel de vârstă, după cea din 2011, când România a participat din postura de ţară gazdă.

Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte lui Adrian Văsîi pentru activitatea sa la toate loturile echipelor naţionale şi îi urează mult succes în cariera de antrenor!

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite