Victorie în premieră în Campionatul Naţional de Drift

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drift

Mureşeanul Mikloş Laszlo s-a impus în cea de-a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift, care a avut loc în weekend pe traseu montan, la o altitudine de 1.500 de metri pe TransRarău, după o finală cu liderul sezonului, Radu Evl Santos Moise.

După ce anul trecut a câştigat calificările, dar s-a oprit în Top 4, Laszlo nu a mai ratat victoria la ediţia din acest an, la care au fost prezenţi peste 5.000 de spectatori. Al şaselea în calificări, acesta a avut un parcurs fără greşeală până în marea finală, trecând de Gabi Imre jr, Bogdan Pădurariu şi ucraineanul Ernesto Asaturov.

În battle-ul decisiv cu trofeul pe masă, Mikloş a avut nevoie de o nouă tură în faţa lui Radu Moise, învingătorul etapei inaugurale. Chiar dacă nu s-a impus în finală, Moise este lider autoritar al etapei, cu 206 puncte, fiind cu peste 60 de puncte înaintea lui Laszlo, al doilea clasat în acest moment după primele două runde.

Podiumul etapei de pe TransRarău a fost completat de ucraineanul Asaturov, care l-a învins în finala mică pe favoritul local Răzvan Frăţianu.

La Clasa Semi Pro victoria i-a revenit bulgarului Dragomir Roglinov, învingător în battle-ul final contra lui Constantin Iacob. Al treilea s-a clasat Daniel Albu după o victorie în faţa lui Tudor Abuziloae.

A treia etapă a sezonului va avea loc pe 26-27 august pe circuitul Rabocsring din Mariapocs în cadrul unui eveniment comun cu omologii din Ungaria. Până atunci, fanii driftului vor avea ocazia să urmărească Rodrift Games by the Sea în perioada 23-24 iulie la Constanţa.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite