Rusoaica Samsonova, revoltată de tratamentul primit: Discurs acid după turneul de la Montreal

0
Publicat:

Liudmila Samsonova (12 WTA) ar fi trebuit să aibă o partidă memorabilă în finala de la Montreal, însă, având în vedere ce a ieșit pe teren, în duelul cu Jessica Pegula (29 de ani, 3 WTA), cu siguranță, rusoaica va încerca să dea uitării această finală cât mai repede.

Liudmila Samsonova, supărată de programul ultimelor două partide la Montreal
Liudmila Samsonova, supărată de programul ultimelor două partide la Montreal

Concret, meciul cu trofeul pe masă s-a transformat într-o demonstrație de forță a americancei. Pentru că Pegula s-a impus în doar 50 de minute, scor 6-1, 6-0! Practic, după al doilea game al meciului, când tabela a arătat 1-1, Samsonova făcându-și serviciul la15, în rest, rusoaica n-a existat pe teren! Bilanțul ei de la 1-1 încolo: șase puncte în primul set, zece puncte în setul doi!

După o asemenea bătaie încasată într-o finală, rusoaica de 24 de ani s-a dezlănțuit și, potrivit Digi Sport, postul care a transmis Rogers Cup 2023, a dat vina pe organizatori! Samsonova a insistat că a fost epuizată, după ce a fost nevoită să joace două partide în aceeași zi. Programul a fost dat peste cap de ploaie, așa că Samsonova, mai întâi, a disputat semifinala cu Rybakina, câștigată în trei seturi (1-6, 6-1, 6-2, după o oră și 45 de minute), iar apoi s-a întors pe teren pentru finala cu Pegula.

Am fost în camera de fizioterapie, încercând să mă recuperez. O oră, apoi aproape imediat a trebuit să ies din nou pe teren. E ciudat și dureros să-mi dau seama că organizatorilor nu le pasă prea mult de noi, jucătoarele. Dacă plouă, trebuie să faci tot posibilul pentru a evita să joci două meciuri în aceeași zi“, a spus Samsonova.

Deși s-a plâns de nepăsarea organizatorilor, rusoaica a părăsit Canada cu un cec destul de mare, în valoare de 267.690 de dolari. Jessica Pegula, câștigătoarea trofeului, a primit 454.500 de dolari. La băieți, trofeul a fost cucerit de italianul Jannik Sinner, după o finală câștigată cu Alex de Minaur, scor 6-4, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite