Reghecampf și Cordea, victorie într-o nebunie de meci. În minutul 90+2 erau conduși cu 3-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Tai, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a învins-o pe Al Raed, scor 4-3, în runda cu numărul 14 din prima ligă a Arabiei Saudite. Trupa tehnicianului român a marcat de 3 ori în prelungiri, într-un meci interzis cardiacilor.

Reghecampf, victorie de poveste în campionatul Arabiei Saudite. Foto Getty images
Reghecampf, victorie de poveste în campionatul Arabiei Saudite. Foto Getty images

Echipa lui Reghe, la care evoluează Andrei Cordea (ex FCSB) și Mario Dugandzic (ex Rapid) a început prost meciul cu Al Raed, în minutul 27 fiind deja 0-2 pe tabelă. Mensah a redus din handicap înaintea pauzei, însă tot adversarii au fost cei care au punctat, în muinutul 72, pentru 1-3.

Startul revenirii a fost dat în minutul 90+2, când Al Fadah a deviat mingea în propria poartă: 2-3. În al noulea minut de prelungiri a venit egalarea, Mensah transformând un nou penalty: 3-3 . S-a făcut 4-3 la ultima fază, în minutul 90+10, când Misidjan a șutat puternic din afara careului, iar mingea s-a dus în plasă după o deviere.

Cu victoria de astăzi, Al Tai ajunge la 14 puncte în primele 14 runde și urcă pe locul 13 în prima ligă a Arabiei Saudite. Etapa viitoare, pe 2 decembrie, formația fostului antrenor al Universității Craiova va juca pe terenul lui Al Fateh.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite