Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a așteptat șase zile să semneze cu noua echipă

0
Publicat:

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a plecat de la Universitatea Craiova după ce a petrecut doar două luni pe banca oltenilor, pentru a semna cu Al Tai, formație din prima ligă a Arabiei Saudite.

Reghecampf a stat 7 meciuri pe banca Universității Craiova. Foto Sportpictures
Reghecampf a stat 7 meciuri pe banca Universității Craiova. Foto Sportpictures

Însă a așteptat șase zile pentru a putea fi prezentat oficial la Al Tai, din cauză că gruparea saudită nu putea scăpa de vechiul antrenor. Acum totul s-a lămurit și românul va pregăti formația antrenată în sezonul precedent de Mirel Rădoi. Saudiții i-au plătit Universității Craiova clauza de reziliere, în valoare de 300.000 de euro, iar acum l-au anunțat oficial: ”Românul Laurențiu Reghecampf este antrenorul primei echipe de fotbal de la Al Tai Club”, se arată în comunicatul publicat de saudiți.

Reghe a oferit și prima reacție. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova a precizat că nu a întâmpinat probleme cu actele și se bucură că va avea familia aproape în noua sa experiență: ”Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a transmis Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite