Laurențiu Reghecampf, de decor în Arabia Saudită. Înfrângeri pe linie de când a plecat de la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al Tai, formația pregătită de Laurențiu Reghecampf, a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Arabia Saudită, după 0-2 pe terenul lui Al Shabab. Echipa românului e la coada clasamentului și lucrurile se complică în ceea ce privește viitorul lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf nu reușește să se impună cu Al Tai. Foto Getty images
Laurențiu Reghecampf nu reușește să se impună cu Al Tai. Foto Getty images

Laurențiu Reghecampf a plecat pe ușa din dos de la Universitatea Craiova, părăsind brusc echipa din Bănie, pentru o aventură pe banii arabilor. Însă, de când Al Tai i-a plătit clauza de reziliere și l-a lăsat pe patronul Mihai Rotaru cu buza umflată, românul n-a cunoscut încă gustul victoriei, echipa sa reușind să înscrie un sigur gol și să primească 9. Sâmbătă seara, cu Andrei Cordea și Marko Dugandzic pe teren din primul minut, Al Tai a făcut o partidă modestă în deplasarea cu Al Shabab, echipă la care evoluează vedete ca Ever Banega sau Yannick Carrasco.

Dă vina pe arbitri

Diallo (50) și Al Qahtani (90+5) au rezolvat meciul în partea a doua, astfel că Laurențiu Reghecampf mai trebuie să aștepte primul punct cu Al Tai. Antrenorul român a dat vina pe arbitraj pentru înfâmngerea cu Al Shabab: „Am avut multe ocazii, am pregătit bine echipa, dar nu am reușit în cele din urmă.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj, dar am avut o lovitură de pedeapsă care nu a fost acordată. Cred că am avut un penalty 100% corect și nu știu de ce nu l-a acordat arbitrul. Totodată, primul gol al celor de la Al-Shabab a venit după o eroare a arbitrului”, a afirmat Reghecampf, în presa din Arabia Saudită. Românul a pierdut până acum cu Al Faisaly în Cupa Regelui (0-2), cu Al Nassr (1-2) și Al Taawon (0-3), în campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite