Reghecampf se vede calificat în optimile Europa League: „Avem şanse foarte mari să mergem mai departe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajax era unul dintre adversarii pe care Reghecampf îi dorea în şaisprezecimile Europa League
Ajax era unul dintre adversarii pe care Reghecampf îi dorea în şaisprezecimile Europa League

Antrenorul Stelei Laurenţiu Reghecampf e de părere că echipa sa are şanse mari pentru a elimina pe Ajax din Europa League. Ca şi patronul Gigi Becali, tehnicianul a recunoscut că îşi dorea să întâlnească gruparea olandeză în şaisprezecimi.

Reghecampf argumentează optimismul său prin atuurile pe care Steaua le are în acest moment: lot valoros şi forţă ofensivă.

„Trebuie să fim corecţi şi să spunem că avem şanse foarte mari să trecem mai departe.  Steaua are forţă, Steaua joacă fotbal şi avem jucători capabili să se lupte cu oricine. Cred că ne vom bate de la egal la egal cu Ajax. Ei erau una din echipele cu care mi-aş fi dorit să picăm. Mi-am dorit o echipă cu nume. Vreau să vedem unde suntem, pentru că la anul vom întâlni echipe puternice.

Noi ne dorim să ne calificăm în grupele Champions League şi după în primăvara europeană. Dacă nu putem face faţă acum, trebuie să ne punem semne de întrebare. Eu prefer să joc cu Ajax sau cu Chelsea, decât să merg la BATE Borisov sau la Dinamo Kiev”, a spus Reghecampf după tragerea la sorţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite