Arpad Paszkany e optimist: „Îmi doream să evităm Inter, dar totuşi avem 50-50 la sută”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paszkany nu o vede pe Inter favorită în duelul cu CFR Cluj FOTO Mediafax
Paszkany nu o vede pe Inter favorită în duelul cu CFR Cluj FOTO Mediafax

Imediat după tragerea la sorţi a şaisprezecilor Europa League, patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a vorbit despre adversarul pe care echipa sa îl va întâlni în această fază a competiţiei, Inter Milano.

Finanţatorul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany a recunoscut că şi-ar fi dorit să evite pe Inter, dar, în ciuda acestei trageri la sorţi ghinioniste pentru echipa sa, e de părere că şansele pentru calificare sunt egale. 

„Mai greu decât Inter putea fi doar Atletico Madrid. Din păcate, nu avem noroc la tragerea la sorţi. Mi-aş fi dorit ca adversar pe Basel, o cunoşteam bine, aveam şi ascendent moral. Apoi le-aş fi vrut pe Stuttgart şi pe Sparta Praga. În partea cealaltă aş fi dorit să le evităm pe Inter şi Atletico. Vor juca în alte condiţii acum, vor trata altfel meciurile, nu ca în dubla cu Vaslui. 

Sunt optimist, avem 50-50 la sută şanse. Simt că n-o să pierdem la Milano. Poate 1-1, poate chiar mai bine de atât. Italienii nu prea ne cunosc ca stil de joc, urmează perioada de pregătire şi le putem pregăti surprize. Cu un rezultat bun acolo avem şanse să mergem mai departe”.

CFR Cluj va juca primul meci cu Inter în deplasare, pe 14 februarie, iar returul va avea loc pe 21 februarie, la Cluj. Dacă va elimina gruparea italiană, clujenii se vor duela în optimi cu învingătoarea din meciul Tottenham – Lyon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite