Gigi Becali îşi dorea să cadă cu Ajax, iar sorţii i-au îndeplinit dorinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat după tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Europa League că îşi dorea ca Steaua să întâlnească pe Ajax în primăvara europeană. Finanţatorul din Ghencea este optimist în privinţa calificării în optimi, acolo unde roş-albaştrii ar putea întâlni pe Chelsea.

Tragerea la sorţi l-a mulţumit pe Gigi Becali, care se aştepta ca Steaua să întâlnească pe Ajax în primăvara Europa League. Totodată, patronul din Ghencea este bucuros, deoarece crede că reţeta financiară a duelului cu olandezii va fi net superioară faţă de câştigurile obţinute din partidele jucate în grupe. 

„Nu ştiu în acest moment cât suntem de puternici. Ştiu că suntem puternici. Nu pot să fac o evaluare corectă în privinţa şanselor, aşa că nu mă pronunţ. Dacă trecem de Ajax şi întâlnim Chelsea, acea partidă va arăta unde suntem, care este forţa noastră. Dacă mă întrebaţi înainte cu cine vreau să pic, v-aş fi spus: "cu olandezii".

"Putem face o afacere foarte bună ca brand, mai ales din bilete. Cu o echipă ca Ajax, se dublează preţul, de la 500.000 de euro pe meci la 1.000.000 de euro. Nu mai visez la finală, vreau să luăm pas cu pas. Îţi dai seama ce reţetă frumoasă? Daca o scot şi pe Chelsea...”, a spus Becali care deja visează la milioanele de euro pe care Steaua le va obţine de la UEFA şi din vânzarea biletelor dacă echipa va avea un parcurs bun în fazele eliminatorii ale Europa League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite