Reacţii după remiza reuşită de Steaua, în deplasarea cu Aktobe, în lupta pentru play-off-ul Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam, antrenorul echipei Steaua FOTO Adevărul
Helmuth Duckadam, antrenorul echipei Steaua FOTO Adevărul

Steaua a plecat din Kazahstan cu un egal scos în prima manşă cu Aktobe (2-2), în cadrul primei manşe din turul trei preliminar Champions League.

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre Steaua

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, este de părere că Steaua a avut probleme, că putea câştiga, dar şi pierde. Nu s-a ferit să-l critice pe Lemnaru, zicând că e un jucător care mai are de demonstrat că merită să joace la Steaua. S-a arătat foarte încrezător că roş-albaştrii se vor impune în retur. "Pentru a treia oară în acest sezon de Champions League am jucat foarte slab în prima repriză. Nu am atacat, nu am avut angajament, apărarea nu s-a descurcat deloc. Am luat, oricum, o opţiune importantă pentru calificare, nu am deloc emoţii în privinţa returului. Nu mi-a plăcut Lemnaru, mă aşteptam la mai mult de la el, chiar dacă a jucat puţin. E clar că are nevoie de timp de adaptare", a precizat Duckadam.

Claudiu Keşeru, unul dintre marcatorii roş-albaştrilor, ar fi preferat să câştige, însă a fost surprins de forţa adversarului.

Gabi Balint (fost jucător al Stelei): „Rezultatul bun, însă jocul catastrofal. Aşteptam să văd Steaua, să se impună, a jucat cu o echipă mică astăzi. O echipă care în prima repriză s-a apărat, a marcat un gol norocos. Apoi în repriza a doua a mai încercat în vreo două rânduri la începutul reprizei să creeze pericol la poarta adversă, dar foarte puţin. În rest, gafe impardonabile în defensivă, mai ales la golul doi. Dar chiar şi la golul unu, faze fixe, au avut probleme, marcajul foarte larg. Mie jucătorii mi s-au părut superficiali“.

Augustin Chiriţă (antrenor la Ordabassy): „Rezultatul bun, însă jocul catastrofal. Aşteptam să văd Steaua, să se impună, a jucat cu o echipă mică astăzi. O echipă care în prima repriză s-a apărat, a marcat un gol norocos. Apoi în repriza a doua a mai încercat în vreo două rânduri la începutul reprizei să creeze pericol la poarta adversă, dar foarte puţin. În rest, gafe impardonabile în defensivă, mai ales la golul doi. Dar chiar şi la golul unu, faze fixe, au avut probleme, marcajul foarte larg. Mie jucătorii mi s-au părut superficiali“.

Valeriu Răchită (antrenor secund al echipei naţionale): „Un rezultat ce poate califica Steaua în play-off. Jocul? Nici nu ştiu ce s-a întâmplat în primele minute. Noroc că Steaua are experienţă în cupele europene. Ne îngrijorează că unii jucători aflaţi în circuitul echipei naţionale sunt ieşiţi din formă, aria de selecţie este din ce în ce mai restrânsă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite