Răzvan Lucescu, meci exploziv în Cupa Greciei: s-au bătut 18 penalty-uri în Panathinaikos - PAOK VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată dramatic de Panathinaikos din Cupa Greciei, după ce a pierdut la loviturile de departajare, cu 5-6, manşa secundă a semifinalelor, desfăşurată miercuri seara, la Atena.

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK a avut mai multe şanse de a obţine calificarea, dar le-a ratat pe rând, primind gol în ultimele momente ale prelungirilor (120+9), iar apoi irosind mai multe penalty-uri care ar fi adus calificarea în finală în timpul executării loviturilor de departajare.

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a pierdut prima manşă, la Salonic, cu 0-1, dar a dominat returul, marcând prin Andrija Zivkovic (72), astfel că meciul a ajuns în prelungiri. PAOK s-a desprins prin reuşita fundaşului polonez Tomasz Kedziora (105+1) şi părea că se îndreaptă spre calificare, însă fundaşul ghanez Abdul Rahman Baba s-a accidentat grav la cap în minutul 112, fiind transportat la spital, iar oaspeţii au rămas în inferioritate numerică. Panathinaikos a înscris in extremis prin Dimitris Limnios (120+9), egalând scorul la general, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.

Panathinaikos a executat prima, dar Andraz Sporar a ratat. Au executat şi transformat pe rând Konstantinos Koulierakis, Thomas Murg, Tomasz Kedziora şi Soualiho Meite (de la PAOK), Alexander Jeremejeff, Anastasios Bakasetas, Giannis Kotsiras, Filip Mladenovic (pentru Panathinaikos), însă bulgarul Kiril Despodov, care putea aduce calificarea echipei din Salonic, a ratat.

Apoi a executat Dimitris Limnios, însă a ratat, fiind imitat de Magomed Ozdoev, care nici el nu a reuşit să o ducă în finală pe PAOK. Daniel Mancini (Panathinaikos) şi Marcos Antonio (PAOK) au fructificat din punctul cu var, însă Willian Arao (Panathinaikos) a nimerit bara şi a oferit o nouă şansă echipei antrenate de Răzvan Lucescu, dar Jonny a ratat. Bart Schenkeveld a marcat ceea ce a fost golul calificării, pentru că Mbwana Samatta (PAOK) a alunecat în momentul execuţiei şi a ratat.

În finală, Panathinaikos, echipă antrenată de turcul Fatih Terim, o va înfrunta pe Panetolikos sau pe Aris Salonic. Aris s-a impus cu 1-0, în deplasare, în prima manşă a semifinalei, returul fiind programat pe 6 martie.

VEZI REZUMATUL MECIULUI PANATHINAIKOS - PAOK SALONIC

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite