Răzvan Lucescu, meci scandalos în Grecia: înjurat pe teren, exploziv la conferință VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grecii au o mare problemă cu fotbalul lor intern! Pentru că, atunci când incidentele grave lipsesc din tribune, din păcate, scandalul se mută pe teren. Exact cum s-a întâmplat duminică, în marea confruntare de la vârful clasamentului, PAOK Salonic – Panathinaikos (2-1).

Răzvan Lucescul, antrenor PAOK Salonic. FOTO: Arhiva Adevărul
Răzvan Lucescul, antrenor PAOK Salonic. FOTO: Arhiva Adevărul

Rezultatul, unul uriaș pentru echipa pregătită de Răzvan Lucescu (54 de ani), a menținut PAOK pe primul loc după 20 de etape, cu 47 de puncte, la două puncte de AEK Atena. Și a crescut distanța față de Panathinaikos, care închide podiumul, cu 44 de puncte. Inclusiv Olympiakos, cu 41 de puncte, e implicată în lupta pentru titlu. Așadar, bătălia pentru prima poziție a incins spiritele. Ceea ce s-a văzut în PAOK Salonic – Panathinaikos!

În primul rând, în timpul partidei, Răzvan Lucescu se pare că a fost înjurat de omologul său de pe banca adversă, turcul Fatih Terim (70 de ani). Aceasta e concluzia jurnaliștilor greci, după analiza imaginilor în care se vede cum Terim strigă „Nenorocitul dracului“ în direcția lui Lucescu jr (video jos).

Meciul a fost urmat, după acest incident, de conferința explozivă a lui Răzvan Lucescu. În ciuda victoriei, acesta s-a arătat revoltat de arbitrajul norvegianului Rohit Saggi. Pe care l-a acuzat că ar fi avantajat Panathinaikos prin deciziile sale!

O rușine pentru fotbal ceea ce am văzut! Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaș roșu. Faulturile au fost date mult prea ușor, toate pentru ei. Să vii dintr-o altă țară și să arbitrezi așa... mi se pare ceva incredibil!“, a spus Lucescu jr la conferința de după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite