6 milioane de euro pentru Răzvan Lucescu. Contract-beton pregătit pentru antrenorul român

0
Publicat:

Aflat într-o perioadă excelentă pe banca lui PAOK, pe care a readus-o în fruntea clasamentului din Grecia, după ce în ultima etapă a trecut de Panathinaikos, Răzvan Lucescu a primit o ofertă din partea conducerii, căreia ar urma să-i dea curs în următoarele zilele.

Răzvan Lucescu e pe cai mari în Grecia. Foto Facebook
Răzvan Lucescu e pe cai mari în Grecia. Foto Facebook

Antrenorul român se pregătește să semneze prelungirea contractului cu formația elenă, a anunțat presa din Grecia, alături de doi dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Răzvan Lucescu. Brazilianul Taison și Thomas Murg au primit și ei propuneri noi din partea șefilor clubului.

Conform News Bomb, contractul oferit de PAOK lui Răzvan Lucescu se întinde până în vara anului 2027, iar românul va semna săptămâna viitoare. Presa elenă anunţă că ”Juniorul” şi patronul echipei, Ivan Savvidis, au bătut palma, iar înțelegerea urmează să fie oficializată în cel mai scurt timp. Noul contract se va întinde pe încă trei ani, iar antrenorul român va încasa aproximativ 2.000.000 de euro pe an, în care vor fi incluse şi salariile celor şapte oameni din staff-ul său.

Va continua la PAOK încă trei ani

"Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situaţia a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte care sunt pregătite, al lui şi al colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani", scrie și Metrosport.

După 20 de etape scurse din actualul sezon al Superligii Greciei, echipa antrenorului român se clasează pe prima poziție, cu 47 de puncte, la două lungimi deasupra celor de la AEK Atena. Răzvan Lucescu a câştigat trei trofee alături de PAOK: un campionat (2018/2019) şi două Cupe ale Greciei (2017/2018, 2018/2019). Salariul său și al oamenilor din staff s-a ridicat până acum la 1.800.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite