Răzvan Lucescu le-a dat arabilor o palmă grea: Ce a reuşit după ce au vrut să-l dea afară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Tehnicianul de 51 de ani a fost ca şi concediat, la finalul săptămânii trecute, după o şedinţă furtunoasă la club. Doar contractul l-a salvat, în acel moment.

Răzvan Lucescu a refuzat să cedeze în faţa presiunilor şi, având nişte clauze-beton în acordul semnat cu Al-Hilal Riad, a rămas în funcţie.

Asta în ciuda faptului că, atât conducerea, cât şi mulţi suporteri au continuat să ceară plecarea tehnicianului care, în sezonul trecut, a cucerit trei trofee, inclusiv Liga Campionilor Asiei. Principalul motiv pentru care Lucescu jr a refuzat să plece a ţinut de faptul că el a avut convingerea că poate redresa situaţia la echipă. Mai ales că, în campionat, şansele la titlu sunt intacte, chiar şi după criza începută la mijlocul lunii decembrie.

Şi cel puţin rezultatul obţinut astăzi arată că Răzvan Lucescu nu s-a înşelat. Al-Hilal a încheiat runda cu numărul 16 cu o victorie categorică, 5-0, în deplasare cu Al-Ain. Ce-i drept, acest succes a venit în faţa unei formaţii aflate, la rândul ei, în mare criză, pe ultimul loc în campionat, cu doar 13 puncte.

Chiar şi aşa, victoria a fost o gură de oxigen pentru Răzvan Lucescu şi o palmă grea dată contestatarilor săi. În acest moment, Al-Hilal e pe 2 în campionat, cu 33 de puncte. Lider e Al-Shabab Riad, cu 35 de puncte. 

CITEŞTE ŞI:

Răzvan Lucescu râde cu gura până la urechi: De ce arabii nu-l pot da afară

Răzvan Lucescu, atacat violent la televiziunea saudită: Un celebru analist l-a făcut praf VIDEO

Răzvan Lucescu, „masacrat“ la Riad: Ce scrie presa saudită despre antrenorul român

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-AIN - AL-HILAL

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite