Răzvan Lucescu, atacat violent la televiziunea saudită: Un celebru analist l-a făcut praf VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Tehnicianul de 51 de ani a devenit „sacul de box“ al experţilor, iar fanii şi o parte a conducerii clubului Al-Hilal cer, tot mai vehement, demiterea sa din funcţie.

Al-Hilal a reuşit o „triplă“ formidabilă, în sezonul trecut, sub comanda lui Răzvan Lucescu, dar acum e în cădere liberă. 

După cum „Adevărul“ a explicat aici, de la jumătatea lunii decembrie, formaţia din Riad a intrat într-o criză care, în acest moment, pare a fi fără ieşire. Iar ultimul eşec, suferit joi seară, a pus, efectiv, gaz pe foc. Şi a declanşat o reacţie imediată a conducerii, care a convocat o şedinţă a Consiliului de Administraţie în care s-a cerut, în mod vehement, schimbarea antrenorului de către unii dintre participanţi. Deocamdată însă, decizia concedierii lui Răzvan Lucescu n-a fost luată, mai ales că, în campionat, echipa e pe 2, la doar două puncte de liderul Al-Shabab Riad.

Chiar şi aşa, după cum „Adevărul“ a scris aici, criticile curg la adresa tehnicianului român şi în mass-media. Iar ultimul atac, unul extrem de violent, a fost lansat de Ahmad Al-Fahid, analist sportiv, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce a spus jurnalistul saudit?

*Răzvan Lucescu are o mare parte din vină. Da! A câştigat trei trofee cu Al-Hilal, e un antrenor capabil, dar asta nu înseamnă că nu poate fi criticat şi că trebuie să ne băgam capul în nisip, să spunem că nu există nicio problemă şi că nimeni n-ar trebui să ceară demiterea antrenorului. 

*Dacă orice antrenor care a avut, cândva, rezultate bune ar fi de neatins, atunci Zinedine Zidane n-ar trebui să fie acum în pragul demiterii, de pildă, la Real Madrid. Iar Zidane a obţinut unele dintre cele mai mari rezultate din istoria Realului. Dar vedem că fanii cer plecarea lui. 

*Acum, timpul lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal s-a încheiat. În acest moment, el nu mai e antrenorul potrivit pentru acest club. Dezastrul e că el nici măcar nu admite că există o criză şi spune că jocul e bun. Dar jocul nu poate fi bun, când iei trei goluri de la Abha în campionat sau trei goluri, înaintea acestui meci, în Supercupa cu Al-Nassr.

*Dacă nu admiţi că există o problemă, atunci nici nu vei găsi soluţia rezolvării ei. Iar Răzvan a devenit acum el însuşi o problemă. Pentru că alcătuieşte prost echipa, merge pe sistemul falimentar de rotaţie printre jucători, face schimbările greşite, în timpul meciurilor, şi îşi foloseşte jucătorii pe posturile nepotrivite. 

*Spun încă o dată: timpul lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal s-a încheiat. Al-Hilal e pe punctul de a avea un sezon cu zero reuşite, după ce a fost eliminată din cupă, a pierdut în Supercupă, dar şi şefia clasamentului, în campionat. Conducerea ar trebui să intervină imediat, fiindcă acum nu e momentul să stai departe şi să priveşti în tăcere. 

VEZI INTERVIUL ACORDAT DE RĂZVAN LUCESCU DUPĂ EŞECUL DE JOI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite