Răzvan Burleanu, amenințat de Mititelu. Olteanul, atacuri în cascadă la adresa șefului FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCU Craiova nu renunță la punctele pierdute la „masa verde” pentru scandările de xenofobie ale propriei galerii la meciul din deplasare cu Sepsi, întrerupt definitiv de arbitrul Andrei Chivulete, în minutul 26, la scorul de 0-0.

Razvan Burleanu, somant de Mititelu să intervină în cazul Craiovei. Foto facebook
Razvan Burleanu, somant de Mititelu să intervină în cazul Craiovei. Foto facebook

Patronul Adrian Mititelu a trimis vineri un memoriu la FRF, prin care îi solicită președintelui Răzvan Burleanu dreptul la un proces echitabil. Finanțatorul oltean reclamă faptul că nu are timp fizic să-și poată apăra cauza la Comisia de Apel a FRF, cât și la TAS, până la terminarea sezonului regulat. Iar dreptul spune că oricine trebuie să aibă șansa să se apere pe două căi de atac.

„Domnul Burleanu trebuie să realizeze că a fost ales președinte ca să respecte legea și drepturile membrilor afiliați. Nu poți dicta o sancțiune fără să te poți apăra.  Conform legii am dreptul la două căi de atac. Eu trebuie să beneficiez de acest proces echitabil. Nu să mă duc la TAS după ce începe play-off-ul și play-out-ul. Atunci șansele sunt nule”, a spus Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Câțiva suporteri olteni au creat ditamai scandalul în fotbalul românbesc. Foto Inquam
Câțiva suporteri olteni au creat ditamai scandalul în fotbalul românbesc. Foto Inquam

Finanțatorul FCU Craiova a continuat amenințările: „Să urgenteze lucrurile. De două zile cer motivarea Comisiei de Disciplină și o lălăie. Șansa noastră să este la TAS, în România, comisiile judecă după interese. Din punctul meu de vedere, procesul jurisdicțional de la FRF este unul viciat, formal. Procesele sunt simulate”.

Cere încetarea abuzurilor

Mititelu i-a transmis și alt avertisment lui Răzvan Burleanu: „Dacă nu vom beneficia de un proces echitabil vom iniția demersuri legale pentru tragerea la răspundere civilă și penală a persoanelor vinovate. E abuz în serviciu pentru încălcarea unor drepturi. Cred că e suficient câte nedreptăți i s-au făcut acestui club și merităm să beneficiem de aplicarea corectă a procedurii.

Nu cer nicio favoare. E dreptul meu să cred că voi câștiga acest proces și să merg până la capăt. Sperăm să se oprească nedreptățile, la câte nedreptăți ni s-au făcut de-a lungul timpului… Lungul șir de abuzuri și de nedreptăți înfăptuite de FRF împotriva acestui club trebuie să înceteze, a spus Adrian Mititelu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite