Mititelu urlă după Sepsi – Craiova: Acuze grave lansate de patronul oltenilor

0
Publicat:

Fotbalul românesc e condus de niște oameni care, astăzi, spun una, pentru ca, a doua zi, să zică, fără nicio reținere, cu totul altceva! Cazul Adrian Mititelu e elocvent, în acest sens. La două zile după meciul întrerupt de la Sfântu Gheorghe, patronul Științei a admis că formația sa va pierde partida la masa verde. Era o reacție de bun simț din partea unui om care respectă regulamentul.

Mititelu

„Minunea“ a ținut însă doar câteva zile. Pentru că, în cel mai pur stil românesc, Mititelu și-a dat seama că nu poate lăsa acest caz, fără să încerce fentarea regulamentului. N-ar fi fost firesc pentru un patron din fotbalul nostru. Așa că, după ce și-a făcut praf angajații la televizor, omul de afaceri a trecut la amenințări cu TAS. Iar astăzi, când a aflat verdictul Comisiei de Disciplină, Mititelu s-a dezlănțuit și, potrivit gsp.ro, a lansat acuze grave.

Ce a spus patronul clubului FC U Craiova 1948?

*Asta a fost soarta CRAIOVEI în toată istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!

*O decizie nechibzuită. A fost o execuție! Sunt două aspecte: ori a fost o execuție pentru ca Burleanu să determine galeriile să înceteze cu scandările xenofobe sau a fost o operațiune pentru ca Sepsi să ajungă în play-off cu orice preț.

*Cred însă că această decizie va atrage o și mai mare ură împotriva secuimii, dacă Sepsi va ajunge în play-off.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite