Război total: Reghecampf l-a făcut praf pe Piţurcă şi a dezvăluit, în premieră, cum se întorc jucătorii la club, după o convocare la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Începând de azi, selecţionerul mai are un duşman declarat în persoana antrenorului din Ghencea. Într-o conferinţă de presă, „Reghe“ a avut un discurs acid, punându-l la zid pe Piţi.

UPDATE - Piţurcă s-a arătat deranjat de declaraţiile lui Reghecampf de la conferinţa de presă şi i-a răspuns la Dolce Sport.

„A făcut nişte declaraţii total nelalocul lor. A spus că mi-am depăşit limitele? Probabil că a vrut să spună atribuţiile. Cred că a vrut să iasă în faţă cu ceva“, a afirmat selecţionerul.

După „dubla“ cu Ungaria şi cu Olanda, Victor Piţurcă i-a arătat cu degetul pe stelişti, lăsând de înţeles că sunt printre principalii vinovaţi pentru prestaţiile sub aşteptări de la Budapesta şi de la Amsterdam. 

„Nu m-au mulţumit. N-au dat acelaşi randament pe care l-au dat la echipa de club, în partidele cu Ajax şi cu Chelsea“, a spus selecţionerul.

„Jucătorii vin înapoi cu kilograme în plus“

Reghecampf i-a oferit, iniţial, nişte replici printre rânduri lui Piţi, însă, vineri, s-a dezlănţuit la adresa acestuia într-o conferinţă de presă.

„Mi se pare că antrenorul echipei naţionale depăşeşte limitele. El ar trebui să facă o analiză, să pregătească mai bine meciurile. Jucătorii noştri, după ce vin de la naţională, vin prost pregătiţi, vin graşi. Au un moral scăzut. Asta e diferenţa dintre Steaua şi naţională. Îl rog frumos pe selecţioner să nu mai discute despre jucătorii Stelei. Să nu mai jignească jucătorii“, a spus antrenorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite