Rapid-Steaua 1-1 / Marian Rada: „Steaua a avut noroc că a plecat cu un punct din Giuleşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Rada s-a plâns din nou de situaţia financiară dramatică a Rapidului
Marian Rada s-a plâns din nou de situaţia financiară dramatică a Rapidului

Antrenorul Rapidului Marian Rada consideră că remiza înregistrată în derby-ul Rapid-Steaua în etapa a 26-a din Liga I este inechitabilă, precizând că trupa lui Reghecampf a avut mult noroc pentru că a plecat cu un punct din Giuleşti.

Marian Rada: "Îl felicit pe Borceanu că a jucat în continuare, deşi ar fi putut să nu-şi mai dorească să continue meciul, având în vedere incidentele din teren. Felicit suporterii, felicit galeria pentru că ne-a susţinut în seara asta. Echipa a jucat foarte bine, e pe o pantă ascendentă, jucătorii au arătat caracter şi au jucat pentru suporteri şi pentru viitorul lor. Este o disciplină tactică totală vizavi de ce le cer eu jucătorilor mei.

Am jucat totuşi cu Steaua, am avut destule ocazii şi noi, şi ei. Eu zic că Steaua a plecat cu noroc cu un punct din Giuleşti. Eu vreau să ajut clubul, am două proprietăţi pe care vreau să le vând pentru a ajuta echipa cu bani. Sunt mândru de jucătorii că au fost alături de mine şi au jucat pentru Rapid.

E o batjocură totală, e lipsă de respect pentru jucători, nimeni nu vine măcar să vorbeacă cu noi să ne spună ce se petrece. Le e frică să vină în vestiar să dea ochii cu noi", a spus Rada la DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite